Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nekima bas malo treba za srecu
Pohlepa je cudo, ko nema nista zadovoljan je s malo, a ko ima mnogo hoce jos vise i ako mu ne treba.
Nije problem nahraniti siromasne....problem je nahraniti bogate...
Mali je bio zadovoljan i sa jednom kozom. Da mu bog hoce dat zdravlja i srece pa da zavrsi i skolu da bude nesto u zivotu. Zelim mu svu srecu
Kako je mali pametan. Dobit ce stado koza za 0 km
@sirralex, znaci bog nas je napustio na Fl...kod nas ljeto u Decembru ;(
Nije sreca para puna vreca :)))
nije al nije lose ni imati tu vrecu :))
Aferim.
Mojne mi ba Komet majke ti pricati o singularitetu i anttimateriji! Kakva gravitacija u svemiru... Sta pricas?
Kakva ba gravitacija u svemiru. Imas dvije sile centrifugalnu i centripetalnu, jedna privlaci ka sebi druga odbija. Mojne mi ba teorija singulariteta itd...
i evo zasto treba voljeti ovu nasu ludu drzavu,. :)
Pa ti si stvarno... Kakvi ba geleri? Pa rekao sam ti za planete, gravitacija!!!! Gravitaciona sila! A što se tiče Velikog Praska, ti blage veze nemaš o čemu pričaš. To ti je neko pričao ''uz kafu'' i sada se razbacuješ malo. Teorija Velikog Praska se zasniva na singularitetu, antimateriji i materiji koje su obrnuto propocionalne, koje se poništavaju... Mah, stvarno nemam živaca pričati o tome sa tobom.
Para ma paru, a uš na fukaru.. Nikad nama neće biti bolje, to je jedino zašto su se naši političari pobrinuli.
ehh gdje nestadoše oni istinski trenuci radosti kad nisi imao ništa a bio si najsretniji na svijetu...
Eto poslao sam preko paypal na ime mirela alic nadam se da ce pare otici na pravu adresu.
sorry. zayebali te
a vecina nije zadovoljna ni nekim krupnim stvarima......
Bakire,Šćepo,Zlatko i ostali velikozastitnici Bošnjaka haram vam bio svaki zalogaj koji pojedete!Kako mozete zaspati znajuci da postoje ovakvi slucajevi u nasoj zemlji,stiditeli se barem malo Boga,naroda ili nekoga treceg do kog vam je stalo ako vam je uopce i do koga stalo osim do sebe?! Vozate limuzine od toliko novaca da bi samo jedan mali dio mogao ovu porodicu ucinit sretnom i sigurnom narednih 30 godina , oni netraze tudje kao sto vi kradete od nas i zelite tudje,oni trze KOZU od koje ce posteno zaradit svoj komadić hljeba! Haram vam vasi zivoti haram vam sve od mene munafici,licemjeri,krmci,najgori izrodi bošnjackoga naroda svih vremena!!!
sva cast druze u pravu si jednu jedinu kozu trazi za zivot i zadovoljan je> isto koasto su jednog pitali isto humanitarna organizacija sta hoce sta mu treba covjek kaze dajte mi samo motorku ja cu sebi zaradit i nsta mi vise netreba. Pa je li to puno normalno da nije a za nase politicare i marka je velika i to im je puno dat.
Pošto će mali imati nekoliko koza, postavlja se pitanje kako ćemo za jarca. Stado se mora razmnožavati. Sam predlažem da, barem dok se ne nađe neko trajno rješenje, da funkciju oprašivanja koza obavljaju naši političari! Mali sretno s kozama!
Bravo Hrsuze na ovakvom komentaru!Haha,svaka cast!
http://www.visoko.co.ba/vijesti/192-pozitivno-visoko/2031-nije-sramota-nemati-sramota-je-imati-a-ne-dijeliti jos jedna kozica :))))