Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apelujem na sve ljude koji su u mogucnosti da pomognu ovom covjeku.licno ga poznajem i nalazi se u jako teskoj situaciji. A svi koji pricaju nesto sto nema veze sa zivotom neka se samo stave u njegovu situaciju,jer se sutra upravo oni mogu naci na njegovom mjestu.Ljudi moji nije lahko ni njemu bilo izaci u javnost sa ovim.tesko je kad moras traziti pomoc.
DaBogda ti nama izdržao sve i ozdravio inšAllah, ako je iko u mogučnosti da pomogne ovom čovjeku neka pomogne, Allah će ga nagraditi. Izdrži prijatelju
Zašto ti ne pomogne onaj za čiju si se kožnu državničku fotelju borio. Da je sreće sada bi momentalno reagovao lično Bakir Izetbegović jer njemu je žovot milijardu puta bolji, bogatiji nego prije rata. On sjedi u državničkoj fotelji on treba da te nagradi a vjerujem i da ti i tvoja familija sve ove godine dajete na izborima glas stranci SDA, E PA STARI MOJ OBRATI SE ALIJI IZETBEGOVIĆU, ISTINA I JA ŽIVIM U OVOJ ZEMLJI ALI JA TI ,,CARE,, JEDVA ŽIVIM KAKO MI JE VLAST PRIREDILA.