Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda se kao bajagi politicari brinu zasto im mladi odlaze iz zemlje. Mladi iz BiH odlaze iz BiH jer politicari kradu previse i njihove kuce su mnogo vaznije od povratka i ostanka mladih u BiH. Evo recimo Zlatko lagumdzija, Dragan Covic, Bakir Izetbegovic imaju tolike zgradurine i kuce koje su ne dovrsene i kako sad da oni pomognu ovom momku ? Pa nemojte se blamirati.
Svaka cast momku!
@minčice. ako želiš, evo ti mail: [email protected]. volio bih da se javiš. :)*****
Zapisala sam mail, javicu ti se;-)) Kiss:)
Svako radi sta zeli sa svojim parama, ali svi oni koji su dali prilog ili podrzavaju slicne akcije su dooobro prolupali.
Je*bi ti to, napravi lik kucu brzo nesto, a sve se nema :D
je li iko cuo da je zadnjih dvadeset godina neki srbin poceo da zida kucu u sarajevu?????...moze i hrvat....sa izuzetkom komsica :)
ne, vratili su se u svoje stare kuce ili stanove pa nisu imali potrebe da zidaju i sebi prave nepotrebni trosak
popis ce pokazati tko se gdje vratio...a kazu da se u sarajevo vratilo 0,5% srba i to uglavnom stari da bi prodali svoju imovinu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
sramota da se ovako pare sakupljaju umjesto da drzava pomogne izbjeglim licima momak samo napred.....
Pa to je zato sto drzavi, odnosno onim koji je vode, nije cilj da se ljudi vrate na svoja prijeratna mjesta. Ovdje niko ne zeli staru multietnicku zemlju - dogovor je davno postignut da se od Bosne naprave feudi kojima ce upravljati porodicne oligarhije.