Pomoć za Nevresu Ejupović
0

After party studentskog pohoda u Prag u Domu mladih

Sarajevo-x.com
Vijeće studenata Ekonomskog fakulteta i Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu u saradnji sa turističkom agencijom Centrotours organizuju jedinstveni after party studentskog pohoda u Prag u petak, 16. marta u Domu mladih sa početkom u 20 sati.

Nakon što je više od hiljadu i dvjesto studenata upoznalo kulturne znamenitosti Praga, ovaj after party je idealna prilika za novo druženje. Tu noć za odličan provod do ranih jutarnjih sati bit će zaduženi Almir & Tribun band, Blavorsi i DJ Hibrid.

Osim odličnog druženja i zabave, ovaj party je i humanitarnog karaktera, jer će sav prihod od ulaznica biti usmjeren za liječenje Nervese Ejupović. Tokom partyja bit će postavljene i kutije za donacije, gdje će svi prisutni moći i na taj način pomoći Nervesi na njenom putu ka ozdravljenju.

Cijena ulaznice za after party studentskog pohoda u Prag iznosi 5 KM, a učesnici studentskog pohoda u Prag sa loyalty karticom mogu kupiti ulaznicu po cijeni od 2 KM. Ulaznice se mogu kupiti u auli Ekonomskog fakulteta od srijede (14. mart) od 10 – 16 sati.