Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakako treba pomoći, ali što država čini za svoje oboljele građane, to se trebamo pitati. Zbog čega se iz državnog proračuna ne izdvoji tih 10 milijuna KM za ovakve slučajeve.Dosta smo dali i davali državi, vrijeme je da konačno država da nešto narodu... Zbog čega zdravstvena ustanova nije po automatizmu proslijedila zahtjev ministarstvu zdravstva zahtjev za sredstvima u slučaju u kojem domaće zdravstvo nije kvalificirano, nije educirano ili je loše educirano za pojedine zdravstvene slučajeve radi čega se zahtijeva da se liječenje nastavi o trošku poreskih obveznika u za to kvalificiranoj zdravstvenoj ustanovi u EU. Radi nečijeg neznanja, neobrazovanja i ponosa, djeca u ovoj zemlji treba da plate glavom ili da se računa na narodnu solidarnost. Vrijeme je da se izvrši reforma zdravstva otpuste ili umirove nesposobni kadrovi što nepotrebno terete fond zdravstva i da se upitamo što to plačamo ili što smo plačali 40 godina, a nemamo ni u elementumu.
Sto prije da nase zdravstvo odobri lijecenje ove djevojcice u Svicarskoj.
Zvala. Idemo ljudi, nama to malo znaci, a maleckoj zivot.
Treba pomoci naravno, hajmo dijasporo da i mi pomognemo ovoj djevojcici.
Obrati se Fondu solidarnosti i svi se troskovi snose. Okani se humanitarne akcije i problem rijesen za 2-3 dana
fino zvuci, ali dobit ces jednu veliku kurtchinu ako nisi sin politicara. ili ce ti toliko odugovlacit dok te bolest ne izjede a onda poridica ne dobije ni telegram sauesca od tog cuvenog fonda solidarnosti.
Dokle je svijet otišao u pm, pa jedan prosječan fudbaler ovo zaradi za mjesec. On se odrekne jedne plaćke, a ona se ne mora odreći života cccc
smrt kriminalu
ona je jevrejka iz mjesanog braka.... nazalost ova drzava je glupa i jebe joj se za ljude