Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umije, što jes jes
Hare Rama, Hare masAlaaaah....
Halo turcine i ti Bakire jel ce opet za rat trebat dvoje? Ko sto nas Alija u crno zavi. Bakir ne stanuje u Srebrenici a da stanuje sutra bi pobjego u Banja Luku. Pitanje je ovim bankarima i neboderasima gdje je oruzje? ko ce vam sutra branit kule i gradove. Cetnici u Srebrenici Visegradu a vi "naki vizionari" mater vam je***. Vazda!
Profesor za brojne političare
Veliki čovjek, patrioda i DRŽAVNIK kakvog BIH nije imala i nažalost neće imati zadugo. Neprijatelji BIH, politički oponenti, raznorazni gmizavci i litonje su napravili združeni zločinački poduhvat da takvoh čovjeka eliminišu sa političke scen. To im je uspjelo i saga pušimo svi zajedno. Nema ko Bosnu da brani.
POŠTOVANI..JEL MOŽE NEKO SVE PREVEST?
Hara morel se g.uzit?
Nisam nikada bio pristalica njegove stranke niti sam kada glasao za njega ali drago mi je da vidim da imamo obrazovanih političara koji znaju svjetske jezike posebno ovako težak jezik kao arapski, a ne kao velika većina političara koji ne znaju niti jedan strani jezik ili napiše pasivno se koristi engleskim ili još gore ruskim jezikom i onda kada ih neko nešto pita na stranom jeziku klimaju glavama kao mulci
Poklonio zeničku željezaru za jednu marku, uništio ono što je ostalo od UNIS-a poslije rata, pa se onda sjetim i Tuzlanske banke kako je prešla u ruke NLB itd.....itd.....
Citirat cu Harisa bas vezano za Željezaru : '' Nedobronamjerni pokušavaju kvalifikovati strano ulaganje u Željezaru Zenica kao promašaj. Ja bih volio vidjeti više takvih promašaja. '' P.S. Ipak je Hare inicirao najveca strana ulaganja u nasu zemlju , kada to niko drugi nije ni pomišljao.
legenda, nema ovakvog na balkanu..
Pratim politiku ali ono iza kulisa. Sto fkt mislim jeste da je ovo jedini covjek koji je mogao nesto uraditi poslije rata. Ima znanje, godine i iskustvo za nesto. I voli ovu zemlju. Ali eto,bagra na celu sa babybegovicem je imao drugi plan i deal je napravljen. Haris je nestao sa politicke scene kao i jos par politicara koji su imali narod u planu a ne svoj dzep i sebe.
Hare vrati se. Ovi zbog jednog covjeka koji je par dana u zatvoru unistise drzavu. Te hoce glasatu te nece te ima koalicije te nema. Hare vrati se i posamaraj ove djilkose.
ja mislim da se nikad nije oporavio od cinjenice da ga je mladji izetbegovic pobijedio na izborima o harisu silajdzicu ljudi tek trebaju progovoriti i staviti ga na pravo mjesto u historiji BiH
I ti si nama prilično kumovao i doveo nas u propast. Bolje da se ne javljaš.
Haris će bit' prvi premijer nove bošnjačke i muslimanske Bosne a Ejub Ganič predsjednik.
Ohooo mladoženja :D
Jel' stvarno Selmu priveo?
@percepcija recepcije jašta je, imaju islike sa vjenčanja.... džaba bez starca nema udarca- sve dok je tarzanu starom mlada lijana :D
Vodi nas u pakao,inace ovde u bosni svi propadamo.