Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce kristalna noc u Turskoj.
A zar nisu zaslužili da ih se smakne? Vojno preuzimanje vlasti. Rizik od građanskog rata. I sad se ko fol plače što će ih nabiti na kolac. Tačno i treba!
@Čaša jest, samo da udar nije isceniran od aktuelnog režima
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kolac već zamašćen...
Izrucice moj rac'ku,nema nista od izrucenja,i Amerika i EU ne vole bas brkatog tapira
@percepcija recepcije Ma izručili ili ne izručili, on će Tursku gledati na TRT-u bar još 30 godina. Ako poživi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vojni puč=idiotizam. Većina vojnika koja je učestvovala mislila da se radi o vojnoj vježbi. Da im je cilj bio ubijati civile, samo u Istanbulu bi bilo 10000 mrtvih! Vođe puča suditi i kazniti, a golobrade vojnike pomilovati (već ih je desetine ubijeno- čisti barbarizam). Ovi vojnici me podsjećaju na onog našeg sa jutela u Sloveniji.. i da su ga uhvatili, Slovenci bi ga po kratkom postupku.Erdoana ne volim, volio bih da Tursku vodi neki zestoko kontraisilski i proevropski Lider ali puc nije način
Sad kad Erdoan vidi kakvu je podršku dobio od Bosne i Bošnjaka, trebao bi u najmanju ruku učiniti sve da se BiH stabilizira, primiriti Dodika (hajde ne mora ukinuti RS) ali barem stvari postaviti na svoje mjesto i omogućiti da BiH normalno funkcionira.... Hoće moj qrc, prvo ne može, a drugo i da moće neće! Turskoj i turskom narodu želim mir i normalnu državu za dobrom ekonomijom i odsustvom terorizma.
Za divno čudo postoji priča o "momku sa Yutela", desetaru Bahrudinu Kaletoviću, Tuzlaku koji je tada ima 20 godina...Slovenci u ga zarobili nekoliko dana nakon onog intervjua sa I. Puljićem na položajima na Krakovskom Gvozdu... pa je pušten... nakon nekoliko dana odmora u TZ upućen je na dosluženje, pa je ratom u HR opet bio zarobljen u Đakovu...Svirao je gitaru i sanjao da će biti muzičar. Ratove je preživio ali je nestretno poginuo 1998. u saobraćajnoj nesreći. Eto ti sudbine....
Ja se bas cudim kako se kirbas koji je inace picqica oglasava pola sata poslije prvih vijesti o udaru i podrzava Erdoana,kad to je Tajip sve isplanirao licno tako da je zutalj znao da je to Tajipov scenario..
Primjer od njih napravit !
Primjer? Onda se niko nece smjeti pobuniti vise nigdje.
U cijelom svijetu se izdajnistvo otadzbine kaznjava smrcu pa cak i u demokratskoj Americi. Izdajnik je gori od direktnog neprijatelja!
Ovo meni smedi na montazu slabe rezije ....danas je razrjeseno duznosti 2750 sudija i tuzioca i imenovani novi 18 sati od ko fol udara ...kad su prije uspjeli imenovat 2750 sudija ..znaci sve pripremljeno unaprijed ..a to da je gulen umjesan je smjesno do bola
KAKO SE CISTKA RADI
hvala grčka. korektno. interes je interes. dodik na aparatima
kakav interes imaju grci i kakav interes imas ti da se zahvaljivas grcima ????????
imamo svi. ako ih ne izruče eto rata.@novi-
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Znaci sultan stoji iza ovog "udara", a i ameri su za njega dok ce jos izruciti i ovog nevinog covjeka Turskoj..Ko zna mozda i njemu odrube glavu kao onom nesretnom vojniku..
s
Babo ruco😂
grci šupci
zar nije svrha azila da spasi osobu od političkog gonjenja u zemlji porijekla ?
Ovo nije samo pokušaj azila zbog politike. Nije uredu umalo izazvati građanski rat, pobiti tolike civile, pokušati srušiti Parlament i sl i onda pobjeći od politike. Odgovaraj jarane za počinjeno.
Sa ovim su me Amerika i Grcka totalno razocarale. Grckoj je perfektno data sansa da sukne Turskoj a glupaci bacili sansu u kantu. A za Gulena UOPSTE nema DOKAZA da on ima ikakve veze sa ovim pucem, i jos Amerika razmislja da ga izruce. cccc, ali kada Ret ard Erdogan kaze skoci, ostali moraju skociti -_-
Ti znas ima li dokaza ili nema
@ponosanilud pa nema. U tome je problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lov na vjestice 😊👍
A onda ce EU i grcka za 20 godina da se izvinjavaju porodicama nastradalih vojnika koje su izdali. Bas kao i ovi raznorazni ambasadori i slicne Evropske protuhe koji nam svake godine izrazavaju saucesce na godisnjice masovnih stradanja.
Menščini da ovoliko članaka nije bilo ni za vrijeme protesta u BiH. Ukupno 49 od sinoć kako je počelo. Razumijem ja da ćemo mi ako Bog da inašala biti dio novog turskog sultanata ali mogli ste vala pričekat da bude službeno pa da nas onda zatrpate vijestima iz drugih dijelova zemlje.
Ne bi im u kozio bio... smtrnu kaznu trebaju dobiti... otpad