Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će protest prerasti u konačni početak rušenja koruptokracije i mafije koja ovu državu jebe od završetka rata do danas.
Da smo bili pametni k'o što nismo danas ne bi imali entitete i kantone. Mi biramo njih, ne oni nas, pa ih mi imamo pravo i skinuti s vlasti. Samo što to pravo, očigledno, ne koristimo.
4 horesjio kejn - E nama je pun k. države Bosne i Hercegovine. Entiteti su Ok.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
to se trazi, odo i ja na protest
buraz da sam bliži rado bi se pridružio stvarno ova govna političarska nas vozaju kako hoće
Svi na proteste, nemojte ove ljude a ni sebe izdati. Turci i Evropljani zive dobro ali se opet bune.
Milorade ti si džubre nećemo mi više da se stidimo što smo SRBI izrode od oca i majke, Bježim iz ove vuko#ebine, draži mi komšija bilo koje vjere i nacije nego ti i tvoja svita, i ovi kriminalci iz federacije, svi ste vi ista #govna a mi smo svi isti narod gladan života. nećeš ti ni u Banja Luci biti siguran. Naprijed sarajlije vi rušite kriminalce u Sarajevu, a mi ćemo ovo smeće iz RS-a rušit. I Milorade zaboli nas više za RS i tvoje laži, hoćemo normalan život, nećemo da gdje god se pojavimo budemo četnici jer nismo svi, možda džedovi jesi ali su odavno ukopani. Mi smo narod, živimo u Bosni i Hercegovini. Ne puši više ni Sokolac nacionalizam!
pa vi pricate o bebi ok je to sve nego poenta je imena gradova bosanski srpski budale jedne jeste vi normalnii blokirate tu a iz banja luke blokiraju ajd da vidim ko ce srpskim tajkunima zabranit da izadju s vozilima evo ljudi normale kuci otis jdhasdoiashndoasn
evo im http://www.youtube.com/watch?v=PfuIlux5kxE
http://www.youtube.com/watch?v=PfuIlux5kxE
http://www.youtube.com/watch?v=PfuIlux5kxE
svi koji nisu za ovaku politicku i ekonomsku situaciju neka dodju i pridruze se da napokon pocnemo rjesavati svoje probleme,da konacno otjeramo bandu i lopove.
https://www.facebook.com/BosanskoHercegovackoProljece# BOSANSKO PROLJEĆE JE TU! Ako su turci mogli zbog parka, možemo i mi zbog ljudskog života. Sutra u 12h će se održati još jedan protest, vrijeme je da ih skinemo sa trona. NAROD IH JE STAVIO, NAROD ĆE IH I SKINUTI! Ljudi, ako sad nije vrijeme, kad je onda? Koliko ćemo jest njihova go*na? Koliko moramo još trpiti njihovu krađu? KOLIKO???? Meni je dosta, ja sutra dolazim na proteste.... a nadam se da nećete razočarati vašu buduću djecu, i da ćete i vi doći-
Sokolac za JMBG za normalan život. Ima nas svaki dan sve više! Daj nam život a nacionalizam nosi kući. Bravo Sarajevo za hrabrost!
Svi sutra pred parlament , pored JMB-a , ima i drugih problema koje trebamo , kako sada stvari stoje mi riješavati. Pokrenimo revoluciju ..
Hoćemo referendum o ukidanju entiteta i uspostave RBiH sa jednim predsjednikom !!!
Protesti su ponovo IN!
NEK SE ZNA, SUTRA U 12H OKUPLJANJE! SVI KOJI MOGU, PRED PARLAMENT!!!!!!!!!!!
hajmo svi na proteste, svakako ne možemo doći do posla od familija potiličara
Nadam se da će za 20-tak godina u svim udžbenicima istorije BiH pisati lekcija u kojoj se spominje Belmina, beba koja je pokrenula revoluciju BiH...
bas danas tuda prolazim dok sam iso na kaficu u obliznje shoping centre i kontam hehehe ja budala kako je njima zivot tezak a meni lijep i lagodan, uzivam i ne brukam se
idite razbijte ono sranje...