Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se opet sinoć napio. Neću više nikada ocami. Eo jutros me žena ne može gledati očima, a nija nju onakvu.
Fali razmak gore al jbg. sere i ova tastatura previše. Eto
Premijeru, ne nastavit napade ns IDIL nego još žešće udarit ... Dosta je bilo zayebancije ... !!!
CIA mu rekla da ce da mu ubiju cijeli familiju i da ce mu kcerku silovati ako ovo ne uradi.. 100%
Koja patetika, ponarocito u poruci: Vas rat, nasi mrtvi. NE dame i gospodo. Rat je vas koliko i njihov.Vi ste poslali avione na Gadafija, Asada, Husseina,... Sa druge strane, zasto nitko nije rusku zastavu aplicirao na zgrade kada je poginulo preko 200 turista?
Kad posaljes avione da bombarduju daleke drzave onda nisi u ratu jer to tako izgleda, daleko je front od tvoje kuce a ti zivis i uzivas dok tvoje bombe razaraju i ubijjaju druge. Niko na to ne misli dok mu se stvarnost ne nametne.. u biti jadno razmisljanje.
šta smo naučili? Jedan francuz vrijedi ko desetine miliona muslimana koje su isti ti francuzi poubijali po istoku zajedno sa amerikancima. Obama kaže ovo napad na čovječanstvo a milioni mrtvih na istoku je spašavanje svijeta. Sve za naftu, naftu za amere.
@pašo ne opravdava dizanje u zrak civila. za pljačku nafte krive su korumpirane i nesposobne vlasti njihovih država i nesloga na bliskom istoku. svako tamo želi skinuti glavu onom drugom, bez obzira što su muslimani. nema veće pogani, do na bliskom istoku
Krivi i odgovorni su oni popašni i brskrajno bahati i rasipni šeici, kraljevi i ostala Arapska bagra ... !!! 1 % Arapa posjeduje 99 % bogatstva Bliskog istoka ... Jedni prave hareme i na odmod vode svitu od 700 dupelizaca dok su drugi gladni ... Valjda je to pravda arapskog svijeta i onda im demokracija kriva ... !!!
obavezna oprema za bombaše samoubice ,PASOŠ (neuništivi)
A sta kaze cifut Carli ?
Salko dinamitas idol nam je bio, olos mlatio pravdu dijelijo.
ubise vise parizom,sto je previse previse je,be bi reko da se 92 tamo vako pusalo o sarajevu
A tek 41. Kad nas napadoše naši
Aaa stvarno ste vise smorili sa Parizom
Od ponedeljka sve po starom