Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je da BiH ispuni svoje obaveze i da postane punopravni rob EU. Zbog daytonskkog sporazuma BiH i jeste ovakva kakva je. Samo treba uvesti izjašnjavanje kao Bosanac i Hercegovac u ustav i mnoge stvari će se same od sebe riješiti. Jedna vlada, jedna država bez entiteta i kantona, jedna nacija -Bosanci i Hercegovci .
Obaveze? Nosite se Europljani i tri majcine.... Zivila HercegBosna
kako be da ispunimo svoje obavez kad ste nam oduzeli oruzje i razvalili drzavu.
vrijeme je da se vi Evropljani prestanete praviti budale i da skinete sa vlasti svakog koji je javno protiv suverene BiH. NEMOZE SE u BIH STVORITI SRPSKA DRZAVA! NEMAAAAAAAAAA SANSE!!! Ako misle Srbi su zastoj i balvani nacin za postizanje ciljeva onda se sa takvima mora drugacije.