Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nemere nam niko nista. Imamo flotu i razne mornarice i brodove koje plove od Neuma do....Neuma. Imamo nevidljive avione B2 koji se i ne vide pogotovo relacija Sarajevo-Tuzla. Onda imamo mnogo tenkova zakopanih po brdima (oštećeni ali ipak). A sto je najvažnije imamo ne 1 nego 3 presjednika a tu si jos i jednako važni presjednici entiteta. Sa Bakijem, Zloćkom, Dudukom, Fahraonom, hadezejima itd, najjaca smo država svijeta. Nebojimo se ni Albanije.
Nije teško predvidjeti da će zanimanje, kao i do sad biti deklarativno, uz izražavanje zabrinutosti svako malo. Objašnjavaće nam kako naši političari nisu u stanju da se dogovore i kako ne rade u interesu naroda. Uglavnom, biće vrlo korisni kao i obično...
To je najveći problem kod nas...da je nama da nam neko drugi popravi stvari...Sječam se prošle izbore Zlaja je trubio o nekoj državi za čovjeka, a imamo državu protiv čovjeka. SDA je uvela sistemsku korupciju u sve nivoe vlasti...HDZ - qurve ko qurve ako mogu koga zahebati, zahebaće U svakom slučaju namjerno nisam dodao ostale fašističe stranke (SNSD SDS i ostali) da bi vam pokazao da je federacija sranje baš kao i rs...Sve su to ista govna samo sa različitim nacionalnim predznakom... Lopovi, fašisti, nacionalsti, kriminalci, šverceri upravljaju BiH i isti su i trebaju jedni druge da bi bili na vlasti.... Jel Federacija postala zapadna njemačka spram rs...naravno da nije i gore nam je danas nego pre 4 godine 100 puta.... Neće tebi pomoći EU nikada dok sami sebi ne pomognemo a gledajući ovaj nepismeni primitivni narod koji živi u BiH - nema nam pomoći !
...a sve glavne baje su nam prijeratni portiri, šoferi, taksiste...i sl :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Davora Ivu Stiera za počasnog građanina grada Sarajeva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako ga je osvojio? jesu li igrali na male?
Jel i ovaj veliki prijatelj BH?
Dodik pred poplave putovao u Beograd na sastanak sa Vucicem, nakon toga u Rusiju na sastanak sa visokim zvanicnicima Rusije...verifikovan plan za aktivnosti u narednom periodu...očekuje se radikalizacija političke scene u BiH. Dodik zna da gubi izbore i igra na "sve ili ništa" u čemu ima podršku Rusije i Srbije, jer ponašanje predstavnika Rusije na sastanku PIC-a, govori u prilog tome, jer prvi put osporavaju cjelovitost BiH....zašto...nije li plan kao u Ukrajini... Visoki zvaničnici u institucijama BiH dobili upute kako se ponašati u slučaju radikalizacije situacije u BiH...naročito onih u sigurnosnom sektoru...SIPA, OS..OSA..itd. Ali....ništa nas ne može iznenaditi...otvorite dobro svoje oči....svi vi koji volite ovu zemlju!
Ovog treba za mu.da, on je podrzavao nevrjeme oluju, a vidi me mene http://www.index.hr/forum/5/politika/tema/331157/ratko-mladic-se-usrao-u-gace.aspx
Vidi ti ovog ustasice picula picola, on samo hoce i kmeci da bude izvjestitelj za balkan, bolestna osoba kojoj je u glavi samo fotelja i licni interes.
...ćetnik...
poćetnik
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve nickovi tipa gile, dzeko. lulic i ostali na ovom portalu. e nek je i moj idol dosao na red :D
...poduprite gospodina šulca...kad nijemac insistira na socijalno pravednijem društvu, to svakako ima temelja...i u brojevima, i u humanističkim principima...