Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...bacanje dimnih zavjesa narodu... Sad ce u toku predizborne kampanje na sav glas biti hvala kako su oni "prijavili ispit"... Isto ko da se student hvali sto je predo papire za upis na fax... A hocel biti primljen i hocel ga kad zavrsiti nebitno 😂😂😂😂
prdila baba da je vise huke
@Ares 12th i zbog ovoga poklonise sutorinu....... Dabogda vam sjeme zamrlo .....
JEBALA VAS EU... ONI JEDVA CEKAJU DA NEKOME OBEZBJEDE BOLJI ZIVOT, DA POMOGNU, NISTA NE TRAZE ZA UZVRAT... DOSADNO IM PA HOCE DA RADE ZA DRUGE, DA DRUGIMA BUDE BOLJE... E MOJI GLUPANI.. NIKO NECE NAMA POMOCI AKO SAMI NE SREDIMO OVO SRANJE KOJE SMO NAPRAVILI!!! AKO NAS I PRIME , TO JE ZATO STO CEMO BITI JEFTINA RADNA SNAGA ILI SU PRONASLI DRUGU KORIST.... ZA NASE DOBRO NIJE SIGURNO...
@starbuck ja ne znam odakle ti to . kako to gdje to . NE RAZUMIJEK TE DRUG DA JE KRSCANSKA UNIJA TRAZILI BI DA PREDJEMO NA KRSCANSTVO A NE DA ISPUNIMO ODREDJENE USLOVE ZA BOLJI ZIVOT U BIH !!!! TOLIKO O TOME
ma nista od ovoga
Prođe još jedna epizoda, obmanjivanja naroda od strane političara na vlasti u BiH. Šta poslije ovoga - ništa! Šta god da počnu nemogu da završe, jer, oko njih su poslušni i " zaslužni" uglavnom kriminalizovani tipovi sa malim ili nikakvim znanjima u ekonomiji,pravu i politici. Inače su visoko školovanje završavali završavali u roku od jednog mjeseca do jedne godine! naravno, imaju izvrsno znanje engleskog jezika, kao i njihovi šefovi! A, kada se dođe na pravna ( tužilačka i sudska ) pitanja ??
konopac za kriminalce !!!
E sad smo nahebali.
Kad nam jedan od predsjednika nauci pricati Engleski jezik, kada gradjani ove drzave budu zadovoljni, kada se bude vidio neki napredak onda predajte prijavu za ispit!
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
Ovdje je politička volja, a gdje je volja narioda. Provo je trbalo napraviti referendum da li narod želi u EU,. Sada ćete nas zavaliti kreditima MMF koji će nam uzetei sva blaga: voda , el. energija, rude, gdje ćemo vračati neke pare za koje neznamo gdje su i u što otišle.
Zasto se novinari klixa potpisuju sa n.n.? Jeli zato sto rade na nekom javnom mediju pa kriju da u radno vrijeme rade za druge medije ili zato sto ih je stid da de na ovakav tekst potpisu imenom i prezimenom?
Jos kad vide Bilalove hutbe na ytb ..
@SheRains BAS SU PROEVROPSKE ,MODERNE BILALOVE HUTBE..
@SheRains O tome kako ce nas gledati kao islamiste da nismo za eu zbog vehabija eto to..
Maroko ahahaha carevi i oni htjeli u eu..
Jebaji ga mozda i nas odbiju kad su Spaniju zbpg fasiste Franka, u nas vladaju trojica fasista..
Inače, sve što radimo radimo samo da bi se zadovoljila forma...
Op op opa dolazi Evropa, sad ce da nas biju sile svjetske milicije...