Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ću sada moći prestati plaćati SDA-SDP bilten tzv Pederalnu TV kad je već ne gledam i ne želim gledati. Stvarno je fašistički tjerati čovjeka da plaća nešto čije usluge ne koristi niti želi imati bilo kakav kontakt s njima.
pa ti onda gledaj rtrs
Još manje želim gledati republički propagandni bilten ali na svu sreću ne plaćam njegovu propagandnu djelatnost kao što to moram raditi za FTV
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nemojte samo digitalizovati kao Face kvaziHD TV 800x600
Face HD ne fata običnom antenom :D
ako se digitalizuje tv sistem u bih moguce je da i face tv predje na to jer s jednim odasiljacem ima vise tv kanala.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Za sve ljubitelje skupljanja sličica , kolekcionare i druge. Razmjena panini sličica Fifa World Cup 2014 najbolji site, bez potrebe aktiviranja emailom(samo obična registracija): www.slicice-brazil.info
Da li to znači da ću sad vidjeti loptu na BHT1 kad mi repka igra i da neću slušati B. Bilića kako lupeta na FTV jer je bolji kvalitet zvuka?
@★ʞINႨIଧʞ★ Ne placas ti federalnu ili bilo koju drugu TV stanicu. Pretplata koja je zakonski obavezna svima podrazumijeva ustvari placanje frekvencije koja predstavlja jednu formu nacionalnog resursa i trebala bi se placati cak i za one koji nijako nemaju prijemnike u kuci. Od drzave do drzave je to drugacije uredjeno, ali svi to na neki nacin iskisu, da li kroz poreze ili kroz pretplatu pausalno.
Ništa se vi nebrinite... Građani BiH jako dobro znaju šta je digitalizacija... Sve napredne tehnologije koje uvodite, mi smo za njih već spremni. Imamo susjede koji su daleko napredniji od nas, pa od njih učimo. KASNIMO U SVEMU!!!
naravno da nisam plaćao pretplatu,niti je placvam niti cu je plaćati,niti me zanima digitalizacija, niti bilo sta u vezi ove govnaste,popovske i fašističke države u kojoj sam rodjen i živim,a pobijedi ne mogu,nemam uslova,da mogu,ni dana ne bih ostao vise ovdea!Pa zamislite samo,grijanje Zenica vas tjera da koristite njihove usluge,nema isključenja, ako ne plaćaš na sud,a ti u svom ,na svom,tvoja nekretnina, ne želiš njihove usluge, i opet uzalud-moras koristiti! Gdje to ima,može li mi neko odg...,to je fašizam,i kitu moju ce banke ikada dobiti duga za grijanje, jer ga ne želim u svom stanu,a to sto oni naredili da se mora koristiti,to ce mora kada tada sve i nulirati!Mamice im lopovske!
Objasnite sad narodu kako ste im do sada prodavali analognu kao digitalnu. Bagro seljacka
Ubuduce cemo moci gledati Džeku u HD rezoluciji kako daje golove :)
Velike koristi od toga, program je i tako očajan, samo će ljudi potrošiti novce za te uređaje...
Inace sad nam je rezolucija ko na mobitelu
i koji signal cemo dobivati ?
evo jaje, ako bude u roku gotovo. a o HD ne teba još ni pričat.
Ništa se posebno ne dobija digitalizacijom osim da kaskamo za ovim trendom koji je postao standard u Evropi. Digitalnu tv i dosada je bilo moguće gledati kao satelitsku, već 15 godina i to besplatno.
Nije istina
Nadam se da više neću morati plaćat preplatu javnom glasilu SDP-a odnosno Feeralnoj televiziji...
Krajina zna sve o digitalizaciji tv signala, vec godinama hvatamo hrvatski signal pomocu rutera od 20-30KM, a i ostala pogranicna mjesta (s Hrvatskom) vjerojatno isto rade.
Jedini problem toga je sto nasi Bošnjaci zbog hrvatskih kanala misle da se na bosanskom jeziku ispravno kaze "tko ili netko ili nitko" i misle da je neispravno reci "ko".
ja imam u hrvatskoj u kuci digitalni signal jer su oni ima 2 godine pre[li na isti i to je sranje zivo, svi koji nemaju tv sa dvb resibverom moraju kupiti ili resivert ili prmjeniti tv, a signal je kriza, sad ga ima sad nema, ja douse u bh svakako gledam kablovsku, a prica da je digitalni bolji, nidje veze…
nije 2, nego 4 godine...