Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spasa nam nema ali propasti necemo.
Odavno smo mi ko Argentina samo sto se to prikriva iza maski.Polako pa nece vise biti ni penzija.
HEHEH oduzmi od te cifre auta politicara i babinih sinova i ostat ce ti samo par hiljada.:-)
Kažu: "tuđa ruka svrab ne češe".. Totalno je naivno očekivati da će nam drugi riješiti probleme, dok mi biramo ljude koji ih izazivaju..
Nacionalne stranke je trebalo ukinut oma poslije rata,ali EU I USA to nisu učinili,jer njima ovo stanje odgovara zbog zaduživanja,a pogledajte samo ko nadgleda i daje naredjenja Bosanskoj centralnoj banki ??Kurs marke je stabilan,umjetno se održava,jer odras izvoza i uvoza i kompletna ekonomska situacija u BiH bi dovela do takve Hiper inflacije,koja bi bila kao u Srbiji za vrijeme embarga.
Ma jebe se i SAD-u i EU i za Bosnom i za strankama...
novi izgled spoted.ba portala posjetite nas posjetite i nisteznali.com ako vec niste Hvala
da si nas uporedio sa bangladešom pa hajde, al sa argentinom, smiješno
zekerijah je sposoban i pametan novinar ali je i on kao i vecina bosanaca slijep ili ne zeli vidjeti pravi uzrok svega sto se desava. ako se ikada osvjestimo , shvatimo i priznamo sta su i koje su nase greske to ce biti pocetak pomaka.
Kad bi svi poceli postivati pravo od obicnih gradjana do sluzbenika drzave sve bi bilo drugacije . Ne kazem da bi sve postalo savrseno i idealno ali za pocetak da razvijemo tu svijest bilo bi super . Da iskorijenimo korupciju , mito i drustvenu nepravdu .Kod nas zakoni sluze cilju da pojedinac dobije na moci a ne kao npr. u zapadnom svijetu da svi zive skladno i da imaju istu priliku .
Ukinite Daytonski ustav i gordijev čvor u koji smo upali će se lako otpetljati. Ne može zemlja funkcionirati kada svačiji hir može blokirati sve momentalno, bez obzira koliko taj neko bio u manjini i politički beznačajan. Vitalni nacionalni interes je najveća glupost koju su Bosni i Hercegovini na kosti navalili međunarodni faktori. Isto kao da u Velikoj Britaniji okrug Surrey može blokirati cijelu zemlju zato što smatraju da njih ugrožava raspodjela sredstava od poreza. Kod nas je upravo takva situacija. Ako se jednoj osobi ne sviđa boja trotoara i ta osoba sjedi u nekoj od naših prekobrojnih institucija, može se pozvati na VNI i zakočiti komplet zemlju.
...e moji ljudi...kako mozete da uporedite ovu vukoje.binu sa prelijepom ogromnom i velebogatom argentinom? ..nismo mi argentini ni do koljena...ako ne vjerujte ukucajte u google i malo istrazite o argentini...o budzetu, bogatstvima, kako izgleda glavni grad i slicno! u nas vuko.jebina od grada jos uvijek ima 2 ulaza u grad sa toliko voznih traka koliko ima i jedno obicno najmanje selo!
Ne porede oni Argentinu kao zemlju, nego situaciju koja je tu zemlju zadesila početkom ovog stoljeća (2001 - 2002 bankrot i totalni kolaps ekonomije i svih javnih institucija). Situacija koja se kod nas odgađa kupovinom socijalnog mira i financiranjem institucija bjesomučnim zaduživanjem.
budim se i svacam na kakvom zivim !!!!!!!!!!!!!
Sorry, off-topic: HAJDE DA POMOGNEMO LJUDIMA: http://www.klix.ba/vijesti/humanitarne-akcije/samotni-zivot-izbjeglicke-porodice-sulejmanovic-u-selu-brgule/140401073#2 SVAKA CAST NA PONUDI "bas me briga" - VIDI DOLE u komentarima! Mozda Klixovci da vide ko poznaje sljedece ljude: "Autorica teksta je MINELA JAŠAR, fotografije su djelo SANJA VRZIĆ, a video AJDIN KAMBER." na f/b ili nekako ih kontaktirati. Ako su nosioci projekta, valjda su voljni i podrzati takav prijedlog i ponovo kontaktirati tu porodicu. Ipak, svaki projekat se finansira odnekud, ako nista... A, to je nekih 1 do 1 1/2h od Sarajeva...
bošnjak bosanski musliman - to je bitno. E jest vam i valjalo bakirovo
Bakir i njegova stranka imaju velikog udjela u današnjem stanju zemlje, ali isto tako snose identičnu krivicu Čović, Ljubić, Dodik, Lagumdžija, Lijanović i cijeli defile drugih anonimusa koji su prodefilovali kroz vlast. Kažeš, bosanski muslimani su krivi jer insistiraju na bošnjaštvu? Ja nešto ne vidim da se bosanski katolici i pravoslavci odriču hrvatstva i srpstva zarad boljeg života. Naprotiv, gdje dotični žive, nacionalni naboj se osjeti deset puta više nego gdje su Bošnjaci, što se najviše ogleda u nacionalnom zapišavanju svega i svačega, kao da tu žive čopori pasa a ne ljudi. Svi ste poletni tražiti od Bošnjaka da popuste, da naprave ustupke, ali ni jednim i drugim ne pada na pamet da odstupe pedlja od svojih, ne nacionalističkih, nego šovinističkih tvrdolinijaških stavova. Neće ići. Bošnjaci će otjerati svoje Bakire, Tihiće, Lagumdžije, dok ćete vi ostati sa svojim voždovima i poglavnicima, ali koga god da Bošnjaci izaberu, taj će se boriti za nedjeljivu BiH.
opet ce za izbore politicari SELJACIM kupit janje, svinje , pive i dovest harmonikase sutra ce opet ti politicari za narod bit "DOBRI" ZA OVU SITUACIJU SMO KRIVI SAMI SEBI JER MI BIRAMO
Pittanje je dana kada ce se kod vas desiti Jugoslavija! (U demokratskom smislu reci.)
Argentini ce se dogoditi Bosna, na SP :)
Bitno je da se dogodio Brazil ;-)