Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li se popraviti argeta kad udzemo u eu
Kreativna industrija? Da to nije možda kulturni sektor in Baznian?
Treba li vam ugodan ulaganja kredit za vaše zadovoljstvo? Nudimo kredite komercijalnih i privatnih organizacija, po kamatnoj stopi od 2,5%, a iznos u rasponu od € 5.000 do najviše 200.000.000,00 €. U ponudi imamo i osobne krediti, dug konsolidacija krediti, rizičnog kapitala, poslovne zajmove, studentski krediti, stambeni krediti ili "kredita za bilo kojeg razloga. Naš kredit usluga je dostupna za lokalne i međunarodne dužnika. Certificirani smo, pouzdani, pouzdan, efikasno, brzo i dinamičan i co -. posluju smo dati dugoročni kredit 2-50 godina maksimum. Kontaktirajte nas na: ([email protected]) ili nas nazovite na tel + 44-708-646-6510
upravu je,kreativno nas prskaju hemikalijama svaki dan i crtaju po nebu aluminijumom i barijumom,cancer creativity?
Joj što se kreativno osjećam, a nije ni čudo, jer sam dio kreativnog prostora EU.... joj što je to dobar osjećaj...
jos samo da se nasi politicari usaglase zelimo li u EU
Potrebno je prikazati da imas prihod (pojedinac ili grupa) od milion KM u zadnje 2 godine da bi upao na tender, tako da neznam kakav moras kreativac biti da se ogrebes za ovu lovu. jedino ovi peraci para u vidu marketinskih agencija morebit hajruju. In order to prove their economic and financial capacity, tenderers (i.e. in case of joint tender, the combined capacity of all members of the consortium and identified subcontractors) must comply with the following criteria: - Turnover of the last two financial years above € 250,000 (per annum)
кад се жена нашминка а да се и не примети то је право јебозовно...
Mozda se i ne sminka
е јбг кептн, дет вуд би ту обвиес :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Popišam se na sve EU i izraelske vrijednosti
Eno ti ISIS pa se priključi....nas pusti u EU
ISIS je izraelski projekat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smrdonje kvare kvalitet BiH u svijetu...
Još jedan način da se uništi identitet i da se asimilira u germanofonsku Evropu. A naši poltroni koji ponekad izvuku glavu, da bi dali poneku izjavu, iz šupaka zvaničnika EU oberučke prihvataju šta ti šupci izbacuju kroz svoja usta i analne otvore. Isto izbacuju.