Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazvali ga malo strani diplomati i ukazali mu sta ce sve izgubiti ako to ne uradi. Strah je cudo.
srbine, u sumu!!!
@sheker Neka pise svoje misljenje, drago mi je da moze iskazati sav svoj primitivizam i pokazati nam svima lepezu svojih kompleksa. Pljuje u vjetar a nije svjestan toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
treba ga kazniti što nije potpisao odmah.
steta.kakvo razmisjanjeeeee.........
Me on se i ne pita vec Dodik vuce sve poteze. Sijac sudbina po RS-u, a kad cuje u isotj recenici drzava i Bosna lik se pretvori u zombija. Neka, neka nicja nije do zore gorila....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Klasično pokazivanje "mišića"od strane dodika,da se vidi da se ništa ne može potpisati bez njega.Bolesno i u predizborne svrhe.potpisivanje sporazuma nije imalo alternativu te se to moralo uraditi jer bi više štete na žalost imala BiH nego Hrvatska,sve ostalo je jeftini šou za nacionalističke mase.
i po tko zna koji puta dodik i komapnija teroriziraju BiH i njene gradjane. to vise nije ni tajna niti se to sta taji sam radmanovic izjvai da je primjenio odluku jer mu je Bin Ladne pardon Dodik dao zeleno svijetlo. Kako je krenulo jos malo ce se dodki povuci u totlnu izolaciju odklae ce odasiljati anti americke i antti europske video uradke i postavljace ih po desnicarskim web stranicama u kojima ce pozivati srbe na otpor....
Sretan put Dodiku, Radmanoviću , Kusturici i ostalim četnicima na nebo , da se pridruže svom narodu.
Radmonja Jeb.ala bi te Hrvatska dasi im upropastio turisticku sezonu
Emoj Radmanovicu nisi nista nego samo jedna blesava budala u rukama Dode,ako ste vi odlucili da zivite u sumskom entitetu nama treba remo i dobre trebe a vi se prcajte sami izmzdju sebe pa neka vas bude vise debila.
Đubrad znaju da se izvuku iz govana u koja sami upadnu.
Jedino rjesenje je podijeliti ovu tvorevinu na 3 dijela koje je cine, i pustiti te 3 drzave da same uredjuju sebe - po Svicarskome modelu. Pa nece nitko placati Turcima da oni svoju turkmensku Bosnu razvijaju, da placamo nekakvo uredjenje koje samo Turci zele i koje samo turskime parazitima u korist ide, da placamo za nekakve turske fantazije....A ne... svatko na svoju stranu, pa neka svatko svoje ravune placa za ono sto zeli. Srbi imaju svoju Republiku Srpsku, mi Hrvati svoju Hercegovinu, a Turci svoju Bosnu.
Pa tako je trebalo odmah uraditi a gdje su bili deset godia da popune nevedenu komisiju ........
Bolje bi ti bilo da se malo oko sebe okreneš. Kreneš li iz Viteza na sjever, eto te u Travniku. Kreneš li na jug nećeš dalje od okoline Fojnice, kreneš li na istok, samo do Visokog, na zapadu ništa novo. Tebi ostaje samo jedna solucija - ili da se seliš u 'rvatsku (gjde će te svi zvati Bosanac), ili da pređeš na islam (kao i pradedovi) i da onda možeš ići kud god hoćeš. Ovi iz 'rvatske se nisu nešto puno trzali za vama u Srednjoj Bosni (dobro pročitaj, nije u Srednjoj Hrvatskoj, već u Srednjoj BOSNI), a ovi Hercegorci još manje, za vrijeme rata. Moj ti je savjet ili bježi ili pređi na "pradedovsku veru", ili si dobro nagrabusio.
Ovi što se prepucavaju iz Beča, nađite se tamo u tom nekom biciklu, pa se bečite jedan na drugog do mile volje, nama je dosta naše muke ovdje.
Ma to se on samo salio :)))
Ma kakvi oni. Samo su llimnuli glavom http://www.bitno.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/nema-price-dokumente-s-hrvatskom-morate-potpisati
Radončić je dao najbolju izjavu u ovom slučaju. Nisam neki pobornik Fahrudina al lik je četniku skreso sve. Živio Radončić :)
Sarajevo -> Vašington -> Moskva -> Sarajevo
Ljepi strah...