Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se mi sami ne probudimo i ne shvatimo da nemamo druge domovine sem ove Bosne ne može nam niko pomoci. Kad prestanemo da opravdavamo nečijU nesposobnost i kriminal eto samo radi tog što je on Bošnjak, pravoslavac ili katolik, kada shvatimo da je dobro otici u trgovinu i uzeti namirnice domacih proizvodjaca i malo te ljude koju pokusavaju nesto stvoriti da poguramo onda ce nam možda i biti bolje...
BOSNJANIN 100 % ste upravu,sve doke ne zaboravimo ko je Bosnjak,pravoslavac ili katolik i dok svi ne budemo zajednickim snagama tezili ka boljoj EU BIH nema nam izlaza.
@jalijas18 Nema potrebe da zaboravljamo narodnost i vjeroispovjesti, to što smo takvi narodi temperamentni, vrijedni, pametni, uporni treba iskoristiti na bolje nacine a ne na razaranja. Svaki čovjek u Bosni i Hercegovini može dati dio sebe i raditi prave stvari kako bih svojoj djeci obezbjedili zdraviju okolinu za odrastanje i perspektivniju budučnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
za 10 god ce i sbija u eu,a nasi konji od politicara ce sve uciniti da nasa BiH ne udje u EU,tako da cemo biti kao hemoroid na šupku balkana u svakom pogledu!!! jbg zalosno ali ce biti tako.
mislim da će za manje od 10 godina !!!!
OJ DRUGOVI JEL VAM ŽAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOO........ -http://www.youtube.com/watch?v=6fyDHMxHY94
to ona nama viceve priča ili????
ne pada mi napamet da citam ovolike clanke, al sumnjam da ovoliki napori EU moze smanjiti broj narodnih kuhinja
Nasi politicari cine takve napore, oni se toliko napinju da nam stalno prde, a mi smo tako dobri da ih podrzavamo i uzivamo u tome. Mi prdimo zbog graha od prekjuče, a oni od gozbe i delikatesa iz luksuznih hotela i apartmana sirom evrope i svijeta.
vidi vukova oko pusicke hahaha jos im samo Kurc fali
Dok naši političari, a posebno mislim na Čovića i Izetbegovića počnu ozbiljno da radi i da se u svim aspektima uozbilje, tek onda će se razgovarati o rješenjima. Primaju itekako ozbiljne basnoslovne cifre novca, red je da se pozovu na odgovornost. Čoviću mati nije Hrvatska, Izetbegoviću mati nije Turska itd. Nama je mati samo Bosna i Hercegovina!
Moramo se ujediniti kao drzava i kao narod, pa kako niko ne shvata da ne moze drugacije jer svi imamo isto pravo na ovu zemlju. Kako je kad u mahali ima los pojedinac, odmah cijela ulica nije kako treba, sta ocekujemo od drzave u kojoj zivi 4M ljudi od kojih 2M samo ispija kafe i laje na sve oko sebe.
Za cijeli region je bitno da BIH bude blize EU. A oni ako nam zele pomoci onda moraju uciniti dodatne napore da se rijesimo opstrukcija onih koji vode jednonacionalnu politiku.
Neki se trude da se popravi situacija ali ima onih koji se samo bave blokada i opstrukcijama sto je zalosno.