Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Euro integracije za zemlje zapadnog balkana su nužnost i nemaju alternativu. One donose bolji život za stanovnike tih zemalja, sigurnost, više posla i bolje zarade, a kočničari tih integracija su oni koji žele sačuvati pozicije i bogatstva stečena neradom i pljačkom društvene imovine.
prosirenje eu je zavrseno...rekla merkelica :))))) ...mozda jos ukrajina zbog strateskog polozaja...mi ce mo u tor :))))
Netočno, lisabonskim ugovorom predviđen je nastavak procesa proširenja, ali pod odgovarajućim uvjetima.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
"Region" je 01.07. 2012. izgubio jednu članicu- Hrvatsku.
*2013. :)
Turska i BiH...nikad u EU,još kad vide , NA POPISU,koliko ima islamista u BiH...
. ||| NACIJA DZEKO , VJERA HAVARIJA , JEZIK BOSNJAK |||| .
http://www.youtube.com/watch?v=BpLZy4sHug4 OBAVEZNO POGLEDATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=BpLZy4sHug4
Da se ne lazemo... Prije ce ljudska posada sletiti na Mars, nego sto ce Zapadni Balkan biti integrisan u EU. Nijedna zemlja iz regiona ne ispunjava ni blizu uslove za ulazak u EU ni po usladjenosti legislative, a da ne govorimo o provodjenju istih.. Prvo trebamo da pocistimo djubre koje se nalazi oko nas, pa ce tek onda EU razmatrati da li ispunjavamo uslove... problem je sto ni BiH ni Srbija niti ostale nemaju prave ljude da obave posao ciscenja smeca, a vala ni stanovnici tih zemalja, valjda navikli na svoj vlastiti smrad, ne mogu da se pokrenu iz gliba u kojem se nalaze i samo kukaju.... Male plate, male penzije, a opet glasaju za iste djubretare vec dvadeset godina....
http://www.youtube.com/watch?v=hbDntz8a1Ds
Generator ekonomske krize u EU nisu zemlje Balkana, neko neoliberalizam, za koji Evropa nema rješenje. Svaka novoprimljena država stvara EU nove finansijske obaveze. Zato je za EU najbolje da se stvaraju ekonomske regije van EU u kojim će države međusobno sarađivati i razvijati se, a EU će imati apsolutni uticaj i kontrolu, bez odgovornosti za eventualni neuspjeh.
Jebo uniju...
Ništa od toga...
''Dok sve zemlje zapadnog Balkana ne pristupe Evropskoj Uniji, proširenje neće biti završeno.'' Dobit ćemo PROŠIRENJE vena od čekanja.
nikad a možda ni tad
Kad mi se ulazilo u uniju niste mi dali. Vise ne zelim tamo da me ucite redu. Ovde sam naucio na anarhiju i lopovluke i super me ide. Daleko vam kuca!
Dok se ne sjete novih uslova mi se radujemo.
Teatra nikad dosta . Ponekad je zanimljivo kad se pojavi novi glumac.