Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće li nam ako Bog da na bolje napokon krenut.
neće..
neće..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ko zadnji ostane u Bosni moli da ugasi svjetlo..!
Beli ti je babo guzonja pokoro narod ili si ti guzonja pa krades narod..ili imas posao snova gdje dobijas lahku lovu aa drkas kur*c na poslu..! Cuo sam takve iz prve ruke ;) Sretno
najvaznije da se osjecas konstitutivan da si SDA pijun i okolo siris marginalni patriotizam...uzivaj dok MORES..
Ma da mi hocemo ispuniti uslove koji se traze ovo ne mora znaciti nista ukoliko nasi konji ne poćnu provoditi reforme i obracunavati se sa pod broj 1 korupcijom i kriminalom u sopstvenim redovima , da vas odmah razocaram dok su ovi 20 godina na vlasti oni nas nikada nece uvesti u Evropu jer to znaci da bi morali sami sebe poceti zatvarati i procesuirati , nemoguća misija !!! Kada bi usli u evropu samo bi penzioneri ovdje ostali i niko vise :-D
Preglupo, nije se musliman pridružio krstaškom savezu a da nije izašao krvav, mučen, ubijan.. ovaj Senad Šepić se ne čini loš al ko vjeruje Njemcu da jedva čeka da musliman uđe u njegovu uniju koja je prvobitno napravljena da ujedini kršćane, jadan on i njegova škola
Imam 1 min fore da odbrojavam do pregovora tako da 60...59..58.. xD
kako se bliži 14h ja se sve nekako stabilnije osjecam
Guten tag Ostrereich, Deutschland imal bujruma
Masallna nesto novo u Bosni i Hercegevoni bice bice svega.
Od 14:00 sati cemo jesti zlatnim kasikama...
Evo, 14:13 je. Jos nema zlatnih kasika?? :/ Ima li mozda neko kakvu informaciju, da li kasne? Dokle su stigli? Javite mi molim vas, evo ja cu opet izac ispred zgrade.
Neki će sada pokupiti poene, ali treba biti pošten i reći da su za ovo najzaslužniji bili Vesna Pusić i Zlatko Lagumdžija.
Neka oproste gospoda, nešto sam skeptičan...
Ma hajd.
Kažu najkraći put je od tačke A do tačke B, prava linija. Kod nas postoji čitava abeceda ukomponovanih tako da je svaki put jedna nakaradna krivulja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ima da se napijem ko majka
Za pola sata, sve ce biti med i mlijeko... Jedva cekam,, ovo je ipak ono sto smo zeljeli dugi niz godina :)
Samo da nasi sta ne zajebu
ja se divim upornosti evrope da nam ukaze na "pravi put" :) nikako evropljani da shvate da smo mi bosanci
Zar će Zapadni svijet dozvoliti BiH da bude ravnopravan član a na čijoj teritoriji egzistira genocidna zločinačka tvorevina tzv. RS ?? Zar ih nije stid primiti u svoju porodicu takvu opskurnu krvavo nastalu tvorevinu pod svoje okrilje ?? Čisto sumnjam, i mislim da će to na kraju biti ultimativni zahtjev za državu BiH da se ukinu entiteti i kantoni te da se uredi država da bude što funkcionalnija. To će pokraj Kosova i za Srbiju biti uvjet da se odrekne srpstva u ovoj zemlji ako misli ući u EU. Uostalom, vidjećemo, pred nama je.
ajoj saš vidit kad se STABILIZIRAMO