Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U hodu unazad na rukama
cuj rjesava se u hodu!? to s' kafe na kafu...sve se nama rjesava u hodu, zato nam i jest kako nam je...
Bezbeli će se i nahodat'.
Sta ja napisah prije 2sahata,bajke,bajke.A vi SE palite na neka 3 zakona.koja3?.....
Ovo nije istina. Moze li neko odgovoriti jeli dostupan sadrzaj agende siroj javnosti? Zasto politicari ovako obmanjuju javnost ako se zna da u platformi nisu predvidjena 33 zadatka, a vlasti nisu ispunile niti jedan a kamoli 17 zadataka?
Jedva, na jedvijet jade ispunili one lakše a ostatak neće nikada ni ispuniti, živi bili pa vidjeli? Kamo sreće da da politiku kroje sposobni a ne podobni, ovo malo lijepe nam BiH bi zaista bila prava Švajcarska, tvrdim ali ovi nesposobnjakovići odnosno lopovi bi i od Švajcarske za 6 mjeseci napravili Zimbabve.
Cojk bi reko da nama ide super u ovoj drzavi a oni sebi stimaju..te odvojen zivot te sa marku na 270 nesto su povečali
dobar učinak nema sta......ni za prolazne ocjene :)