Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadile ne SERI
bolje nek ne jede govna više
Fadile ti si kralj, mislio sam da si ozbiljnij. Evo ja apliciram da budem u nadzornom odboru ELEKTROPRIVREDE, sad mi svi cestitajte .
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha da ste kako treba, da volite ovu zemlju i želite da je stvorit po pravilima po mjeri čovjeka davno bi mi bili članica EU, ovako nam nemate šta čestitati, jer i ja mogu podnijeli molbu čak i u Bijelu kuću ali gdje će završiti ta molba (u kanti za smeće) ili ću biti momentalno odbijena ili na čekanju jedno 70 godina. Prema tome nisu građani budale, znamo mi da od ovoga nema ništa sa vama takvima.
Nadam se samo da ćemo mi obični ljudi približavanjem evropskoj uniji biti pošteđeni pljačke od strane vlastite države kada su zemljišne knjige u pitanju. Kad trebaš da prevedeš zemlju na sebe u gruntu,bolje ti je baciti se pod voz nego pokušati riješiti taj problem.U nekim općinama je već krenulo sa pilot projektima rješavanje gruntovnih problema tako što automatski ako imaš katastarski posjedovni list odmah dobijaš i gruntovni vlasnički list, bez da hodaš po sudovima.
FALA TI FADILE.
Cuj nama cestito hahah ovo je ono u fazonu "Cestitam sad cemo dizat poreze i prilagodjavat se EU standardu a plate i penzije iste"
Stvarno sam sve ove godine navijao za ulazak bih u eu, ali iz ociglednih razloga moj entuzijazam je jaaaako nisko pao
Fadile ja ću zaliti čašom vode pa kud puklo...
@drJerk ne prljaj casu ,trosak za deterdjent.
ahahhahaha evo ima rahat lokuma
Zašto ne obavijestite širu javnost koji su detalji u sporazumu sa HDZ-om da bi se postigao sporazum za aplikaciju, da li se radi o trećem entitetu. Danas je održana parada ustaške omladine u Kiseljaku u vojnim uniformama i zastavama R Hrvatske. Nije to slućajno.
hahahahaaaaaa
ma mrsssssss, imas obraza.......
Fala Fadile, i oprosti još jednom.
koji retard mati draga.... bem ti vakog premijera...
kako smo samo zaboravili januar ove godine. zaboravili smo sebiju, zaboravili smo gledanje u nase kese iz binga, zaboravili smo sramotan pokusaj smanjenja penzija. sad smo kao svi veseli
ma ja mogo bi tu svojim pajdašima podići sa 250 na 500 Km, jado jadni
Turkey's application to accede to the European Economic Community, the predecessor of the European Union (EU), was made on 14 April 1987. Eto.