Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego, nije nam napisao kakvo je stanje na pijaci u Konjicu. Mislim da je to ipak najveći domet kojeg ovaj Lagumdžijin pijun može savladati.
Jesi opro trenerku.
Meni je gori ko prenese ovu glupost od izjave, pazi samo koje gadjanje pojmovima; \'\'Nikšić je istakao da je FBiH dio rješenja na putu BiH ka evropskim integracijama. \'\' \'\'Uspostavljeni su osnovni principi koordinacijskog mehanizma između FBiH i kantona, a slijedi i njihovo preciznije definiranje.\'\' \'\'Očekuje se da će do jeseni biti pojačani kapaciteti neophodni za ubrzanje procesa pridruživanja.\'\' Zato Nikša beg spaja sva stana u jedan (zgrada uniprometa kod merkatora). Ko zna, zna.