Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isključite nas iz boga oca, iz svega. Kad je dernek nek i hala gori, mi ionako nismo europa nego više ličimo na neka indijanska plemena ali kažem ličimo jer su i Sijuksi i Čiroki napredniji od nas deset puta. Dakle isključite nas, pa kad zafali para da ratujemo i da se svi poubijamo, da niko ziv ne ostane i onda jednog dana nek normalni i civilizovani ljudi dođu živjet u ovu lijepu zemlju i nek se bogate na njenim prirodnim dobrama, ljepoti, vodama i ostalim qurcima palcima.
Skupo gradit zid oko nas. Nisu slusali Balasevica kad su rusili zid u Njemackoj. Ljepo covjek rece "Ne minirati, vec razmontirati, nama ce trebati."
Joj sve bih dao da nas iskljuce iz svega :D
jedino iz čega nas mogu isključiti je da nam prestanu slati pakete pomoći i kredite kojima nas odrzavaju na zivotu..
dimenzija, pa to bi bilo odlicno... ako ne bude pare mozda ova govna sto su u vlasti odu kad shvate da vise nema sta da kradu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta radi onaj Incko, đabe pare uzima, jel to hoće da mu raz*ebu protektorat ?
BiH u Africkoj Uniji
Kad dignu ruke od BiH,...budite sretni da vam ostane i 15% a kamo li 24% bosnjackog rezervata
Kad netko govori a njegova RS je iz dva dijela. Kad vas pocnju ganjati bijela kuga, nece vam ostati ni trecina tog rezervata iz dva dijela.
Koji smo mi idioti. Pustimo da nas za nos vuče gomila nesposobnjakovića. Tako nam i treba.
Ma najlakse je reći hajmo rusit i blebetat po klixu. Svi nesta hajmo ovo hajmo ono a svi mladi sjede skrštenih ruku i cekaju 20 godina bolje dane.. ehhhhh K.... maloo
Joj Tetra Pak pretjeruješ udari sankcije toj šestorici u Pragu i mirna Bosna , ostavi se ti nas obični smrtnika...
Oti isti sto zele da sprovode rezolucije tako su karadzic i mladic zajedno provodili rezoluciju da sruse BIH pa nije im islo ko jebe njih i evropsko vijece kad bosna bude drzava samostalna za sve tri naroda bez intiteta onda ce bosna da podrzava vijece evrope a ovako nema nista od toga..
ma iskljucit nas iz svega.bez sankcija nema promjene,valjda ce se ovaj napaceni narod malo osvijestiti,zahtijevat neke promjene, a ne samo nekolicina.ovako da drzava funkcionise,skoro je nemoguce.samo kad jednom sve pukne.pa vi i dalje bodrite "vase",nek vas navlace i truju nacionalizmom.oni su sebi obezbijedili.kad postane guravo ostacemo mi obicni narod,a oni se svi zajedno sprdaju i uzivaju.stvarno mi nije jasno kako ovaj narod nista u glavama nema pa malo ne promisli.nije njih briga ni za jedne,druge,trece i td.sve normalne zemlje dizu kredite za razvoj, mi za isplatu plata.
Sta cemo sad!
Metlu pa raspali po smecu.
halo, evropska djubrad i licemjeri, djeci iz Konjevic Polja genocidasu ne dozvoljavaju obrazovanje, uskracujem im se pravo za skolovanje, a vi djubrad i licemjeri podrzavate genocidase i genocid nad ovom jednom djecom, djubrad evropska licemjerna.
Pa nece oni raditi posao vlade koju smo mi izabrali!!
Bravo, to se i traži, jedini način da se bagra sa vlasti skine jeste da nas EU isprca u dupe sa raznim sankcijama, pa da narod napokon dođe sebi i napravi belaj ko u Ukrajini.
E ako se ovo desi direktni krivac će biti Zlaja Lagumdžija, on je popjednik prošlih izbora i na vlasti je svagdje, sram ga bilo !
i dok je nepismeni ko ti i ne treba da nam je bolje....idi skoluj se stoko
:)
Kao u pjesmi: Doris, oduvijek je pamet bila srcu nepoznata. Doris, i dalje ce biti budala i rata. Uzmi me za ruku i povedi onda ce mi biti lakse sve a ona ce vjerno da nas slijedi ...
sto bi rekla doris van der paksu trebace prsti....
ma vise mi njima trebamo nego oni nama,zar vi stvarno mislita da bi oni nama pomagali da ne dobivaju mnogo vise za uzvrat,al samo kad bi se malo okrenuli arapskim zemljama,ovi papci bi nas vukli za rukav ´hajte s nama´,i jebe nam se ako ne budemo u EU,ko vas ba jebe sve,to je to, lijep pozdrav :)
Plitko razmisljanje, neznas ti kako je biti pod sankcijama!!
tako je, nismo mi deo tamo neke ušljive Jevrope. Mi smo deo veličanstvene imperije Otomanskog carstva koje se protežene a 4 kontinenta...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)