Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reforme hehe,dajte ljudi ne budite djeca pa reforme traju od kad je rat stao..A kako ovo lijepo zvuci,podrska od medunarodne zajednice :) zna se zbog cega su ovdje sve te karcinom organizacije,nije njima stalo da bude bolje,jer dok je zemalja balkana bice i kredita..Zapad i eu su ti koji diktiraju gdje,kako i ko ce lijepo zivjeti,u nasem slucaju lijepo se vec odavno ne pojavljuje,politicari su pijuni koji samo izvrsavaju sta im se kaze i to treba svi da shvatimo,vecina jeste..A sto ste tice nestajanja sa politicke scene,komotno mogu da odu sprovele se reforme ili ne,oni su svoje obezbjedili,narod stavili u duznicko ropstvo,unistili svako dostojanstvo covjeka,ali opet kazem narod je kriv,mi smo krivi jer smo sve to dopustili..
HAHAHA ova Ljerka prva treba nestat sa scene, ako ćemo pošteno, dvadeset godina lezi ljebe da te jedem
Političke volje nema - reforme treba nametnuti... Pitam se ko će nametnuti reforme, kada se odmah izazove vještačka kriza... Cjelovit odgovor nije nametanje reformi nego osiguravanje instrumenata njenog provođenja, a to mogu učiniti jedino ekspertski timovi sa vana u suradnji sa policijom EU i domačih sigurnosnih agencija, Uz svakog sudiju krivičara koji radi privredni kriminal, mora biti i sudija iz EU, jednako kao i monitoriranje rada tužiteljstava. U toj situciji financijske inpute preusmjeriti ne na budžete nego u poljoprivredu, stočarstvo, ribogojstvo i jednim dijelom u profitabilnu prehrambenu industriju i druge grane rentabilne industrije.Nakon minimalca u politici, gdje sve jednoj osobi koja se bavi politikom i njihovim kabinetima i servisima plaću spustiti na minimalac do oporavka privrede. Za godinu dana smo svi na zelenoj grani. Afidersum.
e da, minimalac je 450 KM, ispod kojih nesmije biti niti jedna penzija u državi.
Ko ne želi da radi i razvija svoju ekonomiju i privredu, radi novca mora sprovoditi reforme, inače MMF okreće leđa onom ko ne sluša. A naši jedino znaju za kredite i zaduživanja. Nema novca bez reformi, tako si im poručili!
@kraftwerk, da, da. I zamisli nema novca, i opet nema novca za rate. Jadno je da oni kredite koriste za vraćanje ranijih kredita. I sada kada ne bude više kredita i mogućnosti vraćanja rata, šta bude? Bankrot države! Stanje je takvo da je bankrot države već odavno trebao da bude proglašen. A onda povjerioc trlja ruke i naplaćuje svoje. Jadni mi. :(
@kraftwerk, :)))))))))))) Hahahaha, a fino se uklopilo sa ratama! Hahaha.. :)))))
Briga narod što će nestati sa političke scene, mi to jedva čekamo, međutim pitanje je gdje će nestati, da li neki u Hrvatsu neki u Tursku ili će ih biti na jednom jedinom mjestu koje su zaslužili a to je sud i zakon.
Ko treba da sprovede reforme? Politicari. Ergo-reforme nikad i nece biti sprovedene.
Bas me interesuje sta prolazi ovim stranim zvanicnicma kroz glavu kad dodju u nasu zemlju. Nonstop ih docekaju iste budale, sa istom supljom pricom. Kakav li je narod koji proizvodi ove politicare ?
Treba mnoge od politicara pozatvarati i pobiti , a ne samo skinuti sa vlasti .Kao sto je bilo sa Causevskim u Rumuniji.Upropastili si ovu drzavu i dalje nastavljaju, a sve takodje rade preko vjere JEBALA IH VJERA
KLJUCNI DIO JE: "Kada se reforme u BiH sprovedu"... drugim rijecima NIKADA
pravna država od ponedjeljka, ozbiljno !
A mnogi od njih nikada nisu ni trebali postojati a najmanje politikom se baviti.
reforme? ma zdraaaaaavoo
Koje crne reforme . . . ? ? ? Koji ludi optimist moraš bit da bi se nadao da će ova ekipa lopova i sjecikesa provest ikakvu reformu . . . ? ? ? ? ? ? ?
to je tacno, jer ce reforme da se provedu nekad, dotad ce oni fizicki nestati s scene
Ko da ti nestane vi se ludi nema ovdje nikakvih reformi....Samo mogu novi i gori da se pojave...