Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj prijedlog je da se ujedine Bosnjaci i Srbi, izbacimo Ustase iz BIH i pocnemo graditi bolje odnose sa Srbima... Nama EU i Katolici ce samo zlo donijeti i ovu nasu BIH ce pokatoliciti.. Kako vam to nije jasno ljudi?
KOLIKO JEDNA OSOBA TREBA DA JE ISFRUSTRIRANA, SOBOM NEZADOVOLJNA I NEREALIZIRANA PA DA OVAKO MISLI KAO OVAJ \"CRO\". STVARNO SI ZA ŽALJENJE!
BiH je pred vratima NATO a,ostalo je još par sitnica da se srede,Hrvatska je već punopravan član a to je za BiH od ogromnog značaja
CRO, KUPI PRJE I MARS I Z BIH
Buducnost bih N E P O S T O J I! Narocito ne u natou
Sve su ovo najobicnije lazi i baljezgarije. Lazu vas. Tihicu prodao si ovo malo Bosne koje smo kontrolirali SDP-u i Zlagumdziji. VIse nikada nece biti nikakve Bosne i ti ces biti jedan od krivaca. A taj Moon neka ide svojoj babi i supljira o NATO-u i EU. Nismo mi vise spuzva za upijanje lazi.
bih nema buducnosti, jer ju ne zele 2 od 3 naroda. shvatit ce to i eu, kao sto je shvatila za jugoslaviju. tocka!