Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Incko nikad nece izjaviti da je situacija u BiH zadovoljavajuca, jer bi tom izjavom sam sebe diskreditovao. On ima zavidnu placu i beneficije, tako da je nemoguce da ce on ikad izgovoriti drugaciju konstataciju osim ove koju svakodnevno ponavlja; \"Politička situacija u BiH i dalje je jako zabrinjavajuća\", a to ide na stetu najvise vama koji se kunete u ono cega nema, a to je MULTIETNICKA BiH. MULTIETNICKIJA je bila JUGOSLAVIJA ali su je oni uz vasu svesrdnu pomo razbili da bi mogli vama da vladaju i da vas drze kao kerove na lancu.
Bravo! Meni je drazi najgluplji Srbin , nego najplaceniji strani gubernator h.ebo va on.
situacija je svakako ozbiljna: vitez.info/index.php?option=com_content&view=article&id=2322:vitezinfo-u-posjedu-tonskog-zapisa-i-fotografija-sa-skandaloznog-konstituiranja-vlade-ksb&catid=72:sredinja-bosna&Itemid=416
Alo Sosoni-bosnijanci, Ko je vas ubjedio da vam austro-slovanac zeli dobro? Hajd recite ovdje sta je to dobro pa cemo ga i mi podrzat da vjecno ostane!
MAME VAM POSELAMIM usrane pa nista ne prolazi.
PA DODIK JE NAJVECI ZAGOVORNIK OSTANKA MZ U BIH.. ko hoce da to vidi moze...
celava niska spodoba koja se izblamirala toliko puno da se nakon \"nemilog\" dogadjaja zadnjeg petka nije pojavio u javnosti. protjerati niskog prectavnika i zamjenit ga nekim drugim.!!
Od tolikih bosanaca vi se kunete u Inzka stranca . Ma bjezi ba!
go home
Haaaaa ahahahahaha sjebaše BH prvoslavci sami sebe ddddd
ooooo Neeediiim, jesi li to tiiii?
A sta ce biti sa niskim prectavnikom? Ko ce stititi bosnje ako nam on ode?
sad ste tek je.ba.li jeza !!!
Gosp. Inzko, Konačno da se bavite svojom ulogom i poslom za koji ste jako, jako plaćeni. Želim Vam uspjeh i efikasnost
Stizu zlatne kasike kosto nam je obecato. Znalo se da ce do toga doc kad tad. Samo je malo strpljenja trebalo. Od sutra se otvara 100 hiljada radnih mjesta u Federaciji pod kontrolom SDP-SDA klike. Bice to budjenje novog ljeta. Cekaj samo da ovo Suljagic sredi.