Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isao sam nedavno u Istanbul i prosao kroz Bugarsku, putevi su puni rupa a benzinska pumpa na kojoj smo tocili gorivo je imala rezervoar koji nije ukopan u zemlju.Strava i uzas ne zelis prici tim bazencicima sa naftom, a u Srbiji nismo natocili gorivo zato sto nije bilo struje.........mi se stvarno nekad bez razloga zalimo.
Ne daju nam ni u Evropu da im ne kvarimo prosjek!
To bogatstvo Luxemburga je relativno... Luxemburg je daleko najzaduzenija zemlja na planeti sa dugom po glavi stanovnika od 3.696.467 $ u procentima BDPa 3.443% i ukupnim dugom od 2.146.000.000.000 $, Poredjenja radi Kina koja ima 3.000 puta vise stanovnika ima 3 puta manji ukupni dug... Znaci svaki Luksemurzanin kad se rodi duguje vise nego li moze zaraditi u slijedecih 1.000 god. ili ukratko duguju mnogo puta vise nego li vrijede...
znači slijedeća moja pretraga na google je : "How to get Luxembourg citizenship"
...mission impossible.
Umjesto teksta mogli su staviti tabelu BDP. Ovako se ne zna koliko ko zarađuje
Sad će njih hrvati prestići,bugare naravno ...
Eh da smo bar ko bugari
ma kakvi bugari :)..da ih vidis u jesen koliko ih je po srbiji i beru jabuke za 20 eura...dok srbi kukaju kako nemaju posla i sta da jedu :))))) bugarski prosjek popravljaju politicari koji imaju eu primanja a malo im je pomogla i grcko kiparska kriza jer bogatasi bjeze u bugarsku radi manjih poreza....a obicnom narodu mrka kapa,bolje je u bosni,ne puno ali bolje
nece veci sirotinje nego bugari i rumuni. nikada mi nece biti jasno kako ih je EU prihvatila u svoje krilo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cekajte Bugari dok mi udjemo.
Srušićemo ih sigurno s "prvog" mjesta. Siromašna zemlja, al' situacija im je bolja nego kod nas, govorim iz prve ruke.
U Bugarskoj prosjecna plata 350 eura a u Rumuniji 400, a neki dan svi objavili da je u BiH prosjecna plata 850KM tako da ispade da smo bogatiji od nekih clanica EU ako je vjerovat novinarima :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)