Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SNSD i HDZ su rusitelji nase domovine jer koriste svaku priliku da opstruiraju napredak ka EU. Nadam se da im Evropa nece dopustiti da rade sta hoce.
Evropska unija vidi ko zeli dobro BiH a ko ne. Mislim da nece dopustiti da se narusi suverenitet nase drzave.
Sve dok imamo ovako dobro ministarstvo vanjskih poslova sa svojim kontaktima sto privatnim a sto sluzbenim nece biti nikakvih podjela.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Korupcija se uvukla u svaku poru naseg drustva,jako je tesko zivjeti u zemlji gdje moras imati novac da bi otisao ljekaru,gdje mozes umrijeti ako nisi ponudio kovertu,gdje moras imati vezu u marketu inace ce ti podvaliti robu sa proteklim datumom.Ovdje je hitno potrebna borba sa korupcijom,a prije svega protiv onih koji je najvise provode vec 20 godina.
Tacno tako,covjece danas ne mozes da izadjes iz kuce bez 100KM gdje god krenes bilo sta da zavrsis kupi cokoladu,kupi bombonjeru,postalo je nemoguce bilo sta zavrsiti u ovoj zemlji bez mita i korupcije.U borbu sa ovim vukovima sto prije to bolje.Zivio Lagumdzija.
Ocito je ko ne zeli borbu protiv korupcije. U javnosti govore da se bore protiv korupcije a nisu glasali za set antikoruptivnih zakona. SDA i Radoncic se bore da ne zavrse u zatvoru pa pokusavaju ukloniti sve nacine borbe protiv kriminala. Trenutni sistem borbe protiv korupcije ne funkcionise tako da je set antikoruptivnih zakona prijeko potreban.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sace pravna drzava od ponedeljka!Al od kojeg,ne zna se!
Evo sta su nasi politicari obezbijedili svojim sinovima http://tinyurl.com/zivotsinova
Evo sta su nasi politicari obezbijedili svojim sinovima http://tinyurl.com/zivotsinova
Inače profesor na par fakulteta u Sarajevu na kojima je uredno mlatio platu jedno 5-6 godina, a naravno nije ništa radio -> direktno uzimao pare iz budžeta nam priča o korupciji. Ko o čemu kurva o poštenju. Šta kurva, drolja, fuksa licemjerna.
20 godina uspjesno se bavim demagogijom i prodajem maglu ljudima i od toga lijepo zivim. Svo to vrijeme korupcija razvaljuje BiH, ali ja nista ne poduzimam protiv toga, i par mjeseci prije izbora, po običaju, pokrecem tu temu kako bi dobio politicke poene. Svi ste isti bagro....
tesko ce se rijesiti problem korupcije jer su oni samo tako naucli da rade, ne znaju oni nista posteno, da su znali ne bi smo bili crna rupa balkana. nama je potrebna reforma tuzilastva jer su krajnje nesposobni pa i sami su korumpirani. to je maslo koje su naam ove nacionalne stranke spremile.
Ja sam vala da se kriminalci napokon posalju u zatvor. Previse je preduzeca opljackano sto preko privatizacije sto preko javnih nabavki i vrijeme je da se stane tome u kraj. Mislio sam da ce set antikoprutivnih zakona napokon pokrenuti pravi rat protiv korupcije ali SDA i SBB su ga odbili. Tu se vidi da oni nisu za borbu protiv kriminalaca jer bi se onda njihova stolica ljulja.
Drugovi i pioniri, kaze vama vas drug Kukanjac, ne sekirajte se puno, docice nasi drugovi i pioniri na ovaj portal pa ce oni svojim komentarima dati podrsku mom Slucajno Prolazniku Zlaji, a naravno tu su i nasi drugovi iz beogradske SANU koji nam sve govore kako treba da radimo i da rusimo drzavu BiH, Samo naprjed Pioniri maleni i pisite komentare za mog Slucajnog Prolaznika Zlaju, Vas drug Kukanjac koji ne voli BiH bas kao i vi iz SDP. SDP = srpska domovinska partija......
Oni koji se protive borbi protiv korupcije i kriminala nista drugo nisu nego ono za sto se zalazu, a evo izgleda da se zalazu za kriminal i korupciju!
Nema vecih kriminalaca od SDA. Gdje su god usli sve su pokrali
Zlogumdzija , provjereni srpsji isprdak i SLUCAJNI PROLAZNIK
ZlOja ce nas spasiti sve ahahahaha i biti cemo nova svajcarska :D
@bas me briga bas ti nije mrsko pratiti me da mozes dislajkovati svaki moj komentar crveni hahaha sta ima u stranci, dobar je zivot uhljebljenih
KOD VAS JE MOTO KORUPCIJOM PROTIV KORUPCIJE, KLIN SE KLINOM IZBIJA
Predizborni alarmi hahaahah :D
ljudi ....da li je to moguće..........ove komunjare udaraju dislajke kao 1948...........pa to je strašno...........koliko vas ima............
......ne mogu vjerovat......oborio sam rekord u dislajkovima......15 komada za manje od deset minuta..............
EU se treba probuditi kada su ovakve stvari u pitanju i djelovati na neki nacin, a isto tako i narod ... zar im cnjenica koliko se odredjeni bore da ne dodje do borbe protiv korupcije i kriminala nije dovoljan pokazatelj kakve su to osobe i stranke.