Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurz kaze da je Austrija spremna pomoci a rukuje i prica se sa problemom BiH na ovoj slici. EU se sprda sa ovom drzavom.
Znali neko , gde je pre(S)ednik do-do.? Nemci mu se oko kuće motaju , a njega ( baje) ni na vidiku.... PS; ili to niko od stranih uglednika ne želi da sa šumnjakom , koji sebe naziva glavni-baja , zbori ( ispod časti im je ...)
Sviranje Kurzu.
U srpskom prdezu hoce da vide i gledaju Kurca uzivo.
Hvala ti na podršci, Kurče!
Hićo nije uspio oružjem natjerati Slavene u EU, kako će Kurz to postići diplomatijom ?
bakire primi ga i ti ne moze vazda dodik
Sarajevska voda u Banja Luci. To je BiH! Podržavam.
@drinskysorab Fali im još samo tegla hercegovačkog meda još da po kašiku uzmu.
Stalno ublehe "ponovio spremnost da podrže", "izrazili zainteresovanost da investiraju". Podrži konkretno. Investiraj. Ili odskakući s očiju.