Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika i zemlje EU su nam i dale ovakav Ustav i ustroj zemlje, red je i da nam pruže ruku i riješe ove probleme, jer očito mi to sami ne možemo!
ovo su ukinuli zbog sukoba sa rusijom... ko pas kad se popiša na banderu da označi teritorij......e mi smo popišana bandera.
@James_007 To mi toliki invalidi da samo cekamo sadaku od nekoga, niko nam ne moze pomoci osim sebi samim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Divljenje EU Koje cijenjeni prof. ovdje demonstrira je divljenje africkih robova koji su se divile ugladjenosti, cistoci i eleganciji evropskih gospodara, koji su kulturno sa vilicom i nozem objedovali, dok su ih njihovi prljavi, neobrazovani robovi posluzivali, a oni sami ziveci okovani lancima u smrdjljivim rupama kritiziraju svoju nesposobnost da uzivaju sve blagodeti civilizacije, koja im se svakodnevno provlaci pred ocima. Ono sto niti jedan rob nije mogao da razumije je taj robovlasnik upravo zbog toga bogat i mocan, jer on, rob, egzistira i jer je on, rob taj koji samim svojim prisustvom dobrinosi boljitku svog gospodara. Nakon sto kompletna ekonomska i monetarna politika Bosne namjestena prema volji EU (citaj Vi ste tu da kupujete nasu robu i nizasta drugo), eto dopustaju nam da im popusimo i nadamo se nadamo da ce nas nekada primiti kod sebe. Tako su iz*** i Grke. Od juga Njemacke do Grcke sve Lidl do Lidla
Joj Slavo Premjeru, nisam te prepoznao...
Ne zna covjek da li bi se smijao ili bi plakao kad procita da je prosjecna plata u nekavoj drzavnoj komisiji za dodjelu koncesija oko 3500 KM. A komisija nije izdala niti jednu koncesiju. Pa da li je moguce u bilo kojoj zemlji na svijetu da ne radite nista, a plata 3500 KM !!! Bosnjacka elita stalno trazi osnivanje novih agencija, ureda i komisija na drzavnom nivou, ali samo radi zaposljavanja svojih zena, brace, sinova, kcerki etc, etc. Ako ih pitate zasto te iste ne rade nista, oni odgovaraju da im Dodik ne dozvoljava. I tako u nedogled ili sve dok zadnji sestric i amidjic ne bude zbrinut u drzavnoj firmi, ustanovi, uredu i agenciji. BOSNJACI nikad nisu imali drzavu i cim su ostali sami, pokazali su ogromnu kolicinu neodgovornosti, javasluka i anarhije. Situacija na bosnjackom dijelu Bosne je katastrofalna. Braco BOSNJACI neka nam je BOG na pomoci.
Mi kad uđemo u EU, biće kao kad dođeš u 12 na zabavu koja je počela u 8. Naravno, ako ikad i uđemo. Za nas bi puno bolje bilo da težimo ulasku u NATO. Od EU ne bismo vidjeli puno sreće.
jedino ga politicari lopovi nisu zasluzili sto su od ove drzave ukrali milijarde....napravli vikendice kuce kupili najbolja auta... jebo te da mi je stari znao za sta ce se boriti po Treskavici i Zucu i da ce ga ovaj smrdo ko da je drzava Kralja Alije pa naslijedi sin princ Bakir upravljati i krasti koliko hoce ubio bi se u rovu gore.....Nekad zamolim dragog Allaha da sve ove lopove kazni radi sirotinje koje nema sta da jede!!!! Krali su od Srebrenice i od sehida lopovi jedini!!!!!!!
NARAVNO DA NISMO ZASLUŽILI,ŠTA SMO MI BOGU SKRIVILI DA NAS FAŠISTI ZOVU SEBI U SAVEZ I DAJU NAM NEKAKVE SEMAFORE I NEKA ZELENA SVJETLA,NEKE BLOKADE SPORAZUMA I ODBLOKIRANJE SPORAZUMA SA NJIMA...PA ONI RADE SA NAMA ŠTA HOĆE JER MOGU A NJIHOVE MARIONETE SU KOD NAS NA VLASTI KAKO GOD MI BIRAMO.............NEEEEEEEEEMA OD TOGA NIŠTA,NAŠ PUT JE JEDAN I TO EUROAZIJSKI,PUT SLAVENA I NAJVEĆEG SLAVENA BRATA PUTINA ,OVA FAŠISTIČKA GAMAD NEKA SE SLIKA SAMA SA SOBOM I NEKA SE MEĐUSOBNO BLOKIRAJU I ODBLOKIRAJU,MA USTVARI NEKA RADE MEĐUSOBNO ŠTA ŽELE SAMO NAS NEKA OSTAVE NA MIRU JER NE RAZUMIJU BALKAN A HOĆE DA UPRAVLJAJU BALKANAOM......ŠTO STE (MISLILI DA UPRAVLJATE) UPRAVLJALI UPRAVLJALI STE ,A SADA SPEKTAKL PA RAZLAZ I MARŠ IZ MOJE ZEMLJE I ORGANIZUJTE SEBI KOD KUĆE DOČEKE I PARADE
@nešto gore - De ti meni reci šta ti, bolan ne bio, toliko znači
ŠTA MI TOLIKO ZNAČI......??????? KO ,ŠTA ,GDJE,ZAŠTO ,KOLIKO ,KO KOME,O ČEMU ,O KOME........???????
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedi ti govna Kukicu. Sta vas akademsku zajednicu izuzima iz cijele ove price. Samo supljirate bas kao nasi politicari...
oni sami neće nikad donijeti te odluke i provesti reforme iz jednostavnog i logičnog razloga ..... ne odgovara im jer neće moći hapati i kapom i šakom i ostati nekažnjeni za to pošto su EU i Amerika napravile i usvojile ovaj bagljavi Ustav i na neki način je ova zemlja i dalje njihova odgovornost , brate mili dođite i smijenite ovu bandu sa vlasti i dovedite druge ljude i riješite te neke veće probleme očigledno to ovi sad ne znaju i neće ... a vi to znate , možete i i imate mehanizme za to , samo nećete .. na kraju krajeva ni Evropi ne odgovara nestabilna i u dubokom q BiH
i ovaj tzv profesor se davno rastao sa pameću.
Čini mi se da nije, iako ga je hrvatski demokrat izudarao. U hrvatsko ime. Samo što ipak većina Hrvata ne prihvata takvo nasilje u svoje ime.
Kako god su ga potpisali, uskoro će ga "otpotpisati" kad vide s kakvom stokom imaju posla (mislim na naše političare).
Ma da se razumijemo - ovo je EU uradila jer se sasrala da ne stanemo na stranu Rusije - nema nikakve veze vojna moć Bosne sa tim, nego geostrateški položaj...
ali nasi politicari nece nista napraviti, bez obzira na sve... ocekujem smanjenje broja zaposlenih, i povecanje broja ljudi koji zive na pragu siromastva sa 50 na 70 %
covjek jednostavno objasnio, mrtva istina. Evropa zna da se nece nista dogoditi, namjerno spusta kriterije koji ce samo pokazati koja je narod stoka zatucana. nista u ovoj zemlji nije do politicara (mada ustav jebucka), sve je do naroda.
ovo su ukinuli, zbog sukoba sa rusijom... ko pas kad sepopiša na banderu, da označi teritorij. e mi smo popišana bandera.
Tko o ćemu, Kukić o "državi".