Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svakoj normalnoj državi bi se, za ovako krupne odluke, trebao provesti referendum i nek se stanovništvo izjasni, a ne samo par političara i njihovi uvlakači "pantljičare". Trenutno je najmanje 2/3 stanovništva BiH protiv ulaska u EU, ali to ovi vladajući debili i ovdje i u EU ne žele da prihvate. Nadam se skorom raspadu EU.
ne mogu a da se ne nasmijem :-)
Al su navalili da BiH posto poto uguraju u EU iako je u rasulu,zasto? Necemo se mi tolko zuriti prvo da vidimo kako ce proc HR i Srbija s vama pa ce mo onda razmisliti. Dok gurate ovaj nas lonac u rasulu u vasu uniju to nesto nije u redu.
E baš su imali puno posla dok su usvojili izvjestaj o napretku. Bilo je, prelazimo na sledeću tačku dnevnog reda je se o ovoj nema šta reći :)
Nas politicar ce i na ovu vijest zalit i sta dobro pojest, a i uzeti kakve dnevnice
Koja ironija, dvolicnost i terapija za maloumne! Cudi me kako nema one fraze "zabrinuta", to je uvijek bilo, bas mi neobicno.
Licemjerje EU, ko bi primio podstanara u kuću a da ne plaća kiriju.
muahahahaha zalih se kafom
Svim normalnim ljudima zelim da napreduju,a ostalim da im uznapreduju bolesti.Prijatno!
Politicka stoka je napredovala u smislu pljackanja i svega sto se moglo opljackati u prosloj godini
Napredak?