Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
optimistično - 2023 pesimistično - 2035 realno - nikad
NIKAD ! Sta ce nam Evropa ? Nova zaduzenja, novi krediti, nova sranja ? ! Evropa ce se raspasti do tad ! Okrenuti se sebi, imamo sve potrebno da ova drzava napreduje..SAMO NAM FALI ZNANJE OVIH NASIH POLITICARA ! Evropa bi nam zavidila ! A tako ce i biti ako Bog da !
eto trebamo biti hemoroid na supku svijeta zbog takvih razmisljanja kao tvoja.
ahihihihihi, pa nije ovo kina da se okrenemo sami sebi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako srbadija uđe u EU raspast ce se ona prije nego Yuga jer ova Vlaška pašćad ne mogu biti mirna nigdje .... Tako da ako ne udju oni mi mozemo odprilike 3021 prema dosadasnjoj dinamici napretka ... Sve u svemu ne nadamo se uopće :-D
Mala haj ga malo , a za Bjram karam samo vlahinjice ;-) vole obrezane ludilooo
tam onamo one godine
akobogda nikada
Eh kad mi uđemo u EU ostaće od EU samo "E".
ovo opet neka zajebancija?
Dok mi uđemo u EU, jedine članice će joj biti Hrvatska, Makedonija, Crna Gora, Srbija(sa Kosovom) i Slovenija, e onda će se i EU nakopn još 20 godina postojanja krvavo raspasti... Vjerujte mi na riječ, takve smo mi sreće :S
"...bosanskohercegovački put će trajati makar dvadeset godina ukoliko se ne dogodi čudesna promjena u glavama sadašnjih političkih vođa kojima istinski jedinstvena, multinacionalna i sekularna država NIJE KOMPATIBILNA s njihovim etnonacionalnim ubjeđenjima".
U EU ćemo kad napravimo revoluciju i otjeramo sijede u pizdu ma.terinu. Ne možemo sa bakirima, draganima i miloradima u Evropu nikako.
https://www.youtube.com/watch?v=z3BuVzxpwfE
Kad izumru seljaci i nacionalisti pa SDA i HDZ ne budu vise osvajale izbore, do tada je suti i trpi i gledaj kako lopovi uzivaju.
Zivot je ziasta kratak da ga provedem slusajuci Dodia, Bakia, Covica i ostalih marginalnih i ne bitnih likova, sa temama o nacionalizmu totalno ne bitnim za zivot, za nas zivot, za njihov i te kako bitnim temama. Sto bi dubioza rekla sve u ime naroda, cist profit i zarada Ako Allah dragi da od Septembra pozzdrav iz Vienne
A da napisete o uspjehu naseg Hamze Alica, covjek osvojio zlatnu medalju na Europskom prvenstvu!? SVAKA CAST HAMZA!
1990-te godine se pricalo o 1995. kao godini ulaska, 1995. se govorilo o 2005. Godini. 2006 se govorilo o 2014. Godini, 2015. se govori o 2023. godini i tako dalje i tako dalje i tako redom. Narod svaki put popusi isti foru, dok kupuje stranu robu i unistava domace sve ok. I naravno dok mrzi komuniste.
Nikad a mozda ni tad!
daleka 22135bi
konjkonjkobj
@johnny1 njko