Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Naše kolege iz Slovačke u tom momentu nisu imale pojma o čemu Čović govori" Ahahahha to ti je moj Krak ona ista magla koju oni svojim ovcama od birača godinama prodaju
...zato znaju ukrast.
Ne boje se oni prdekane, samo pismenih.
Kakav lud narod , koji živi u vremenima kosovske bitke, takva vlast koju, takav narod, kao jedinu uvažava i slavi i time potvrđuje da ih nikakve EU integracije ne zanimaju.
hahhhahhaha kad radite sa seljacima
Čuj levata. Mi ćemo u EU kad Čović kaže, a ne kad EU kaže. I zna se da koncem svakog četverogodišnjeg ciklusa brže ulazimo u EU nego inače. Ne znam što ispravljate čovjeka, kad je to već dokazana praksa.
Zao nam je zbog reagovanja na odluke o sankcijama BiH ,Kasno smo uvidjeli da je to los potez i produzavanje agonije u BiH nekoliko godina . Gradjani ako zele prosperitet moraju to dokazati glasanjem na izborima Obecavamo da reagovanja vise nece biti po tom pitanju.
BiH politicari zamajavaju narod da ce EU usvojiti Balkanski sistem i samo zbog BiH prekrajati zakone EU stim sto ce im dozvoliti da imaju 3 stolice u EU. Apsurd je sto im gradjani vBiH jeruju,dal iz neznanja ili sta vec ? Ko bi znao.
sve je to banda
Svaka čast i respekt uvaženom Ambasadoru....Tako su nas ovih dana naši političari prepali "uspjelim reformama", "zapošljavanjima", najavama sjajne 2017. susretu sa Angelom Merkel, da smo namah pomislili da da ćemo već 1.septembra biti u EU... Sva sreća pa je sve to "Malo morgen"!
Holandija...to ona ista zemlja koja je izdala Srebrenicu...vala eto nek ne znamo. Bitno da vi znate.
Kakav je osjećaj tom 1/3 predsjedniku kad je ovo pročitao :) blam blam... svaki dan ... blam blam ...
postovani europljanin jos ne zna s kim ima posla :)
e eto Englezi imaju pojma o EU
Sad im ga je zaklamfao.
znaju oni znaju itekako.......i sto sta jos !
jedan političar. milorad dodik. jemeb vam makju licemjernu evropsku!
Da si im pogledao đačke knjižice sve bi ti se samo reklo, sportska prognoza, sve porazi i nerješeno ni jedne pobjede.