Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo nam namjeste rat u kojem nam uniste zemlju, a onda nas pomazu kamatnim kreditima iz kojih se nikad iscupati necemo, a onda kazu da smo spori u napredovanju. Zapad je ljudi moji opljackao citav svijet da bi sebi napravio kako je sve po propisu. Bankarski sistem oguli ove zemlje. Treba uvest valutu neku koja nije novac. Pogledajte prije ljude zivjeli sve imali a nisu imali pare. Pare nisu bitne. Ja sam vise za to da se ide na sistem zamjene. Ja imam nesta, ti nesta drugo, i zamjenimo.
pa sta cemo kad smo u centru kretanja, a tu nam dilerlideri pustili korjenje vec 20-tak godina, drze nas ne popustaju haja
Nemaju balast zvani SDA-SBB i Izetbegovic/Radoncic dvojac bez kormilara.
Hamiltone nemaju oni oko nas Dodika i njemu slične, instalirali ste ga pa se sad podjebajete, e moj Hamo ni bi ni ti dalje da ti je neko stavio kamenje oko vrata.
Hamiltone odjebaus, jebe se nama bosancima i hercegovcima za supke komsije oni nas podjelise i sjebase. Hamiltone idi beri baje.
Pa da nas radar uhvati
Natovari i njima monstrum koji ne voli ovu drzavu i jos mu daj pravo veta, eh to je pravi izazov
i ti se brzo kreces Hamiltone