Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da se ide i na to da standardi budu uskladjeni sa standardima EU, jer jedino ako idemo tim puem mozemo i da ocekujemo napredak i da smo blize EU.
Sigurnost je u svemu na prvom mjestu, i treba i na ovome poraditi, dosegnuti veci nivo sigurnosti, ne kazem da se nije mnogo toga uradilo, ali ako zelimo naprijed, ima jos posla!
sa svakim razvojem nametati ce se i nove obaveze od EU, tako je i ovo doslo na red. Putna infrastruktura se pocela izgradjivati i samim tim i novi zakoni treba da se uvedu. Neka nama izmjena zakona i sta god treba samo neka se napreduje, to je ono sto je najbitnije
EU postavlja uvjete koje treba ispunjavati i dobro je da se ide u tom pravcu, jer jedino tako mozemo ocekivati da pridjemo korak blize EU.
Covjek poznaje svoj posao i zna sta je rijesenje problema tako da treba i podrsku.
Dosta se toga i rijesilo, ali treba samo nastaviti, ne Hadzic samo nego svi od reda!
Svi koji rade treba da dobiju podrsku, to treba da bude jedini razlog. Zelimo da vidimo rad, rezultate kao u ovom slucaju, a ne prazne price.
Još nam na sigurnost na cestama utiču i ovi mungosi što furaju. Danas Bakir Izetbegović na Karauli haos napravio i pobjego a šleperi nek stoje u kolonama. Uskladit tu strategiju pod hitno.
Haha, ima čovjek pratnju, žuri na ozbiljne dogovore. Što ne završi na onim cetinarima pored puta
ozbiljan je to političar, vidiš da 20 godina uporno gura nos i zadak u fotelje. ne odustaje.