Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Građani BiH nisu ni građani u sopstvenoj zemlji-nama ih u ustavu, samo tri naroda, bez Sejdića i Fincija...o Europi i ne sanjaj politički diletantu , Sejdo/Željko Bajramoviću/ Komšiću.
Demagogija poznatog demagoga.
koja gomila pateticnog sranja...
...želja, kad te vidim, dan mi upropastiš...
Mladi ce tri puta ostariti, dok se nesto ne promijeni. Ja sam nekad bio mlad, i govorili su vi mladi ste buducnost ove zemlje, kad ono qurac moj. Mozete u EU samo ili turisticki ili kao azilanti. :) Ili da trazite kao i svi, da se udate u svijet :).
Prvi put su davne 1998 obecavali ulazak u EU do 2010g.Sad se sijede u kosi naziru a navodno realni datum za ulazak je 2028 g.Kako je drzava (ne)uredjena i narodi ujedinjeni necemo ni do 2070 uci u EU.Nego kao sto rece ili turisticki ili se udati a i to je upitno do kada.
ova na zadnjoj slici..
pa ucemo taman kad se raspadne
Predizborna o državnom trošku.
Neki mladi koje trenutno guraju po politickim pozicijama, jos uvijek vjeruju da cemo jesti zlatnim kasikama, tako da tesko da ce nam biti nesto bolje... * Predsjednistvo da ne spominjem kakvo nam je i to da nemaju sta pametno nauciti od njih...
ma treba raspisati medjunarodni konkurs za predsjednika vlade i sve ministre i unajmiti profesionalce. dati im dobre plate pa nek nas vode u bolju buducnost. mi smo glupa stoka..ne mozemo mi nista sami uraditi.
Dobro je sanjati samo kod nas to predugo traje .
Ma samo Bog zna kad cemo mi i kako u EU. Mladi jesu buducnost, ali ako budu ucili od ovih starijih koji nam zadnjih 20 godina upravljaju drzavom, opet nam se lose pise.
Ma sve to stoji Zeljko, ali si me razocarao kada nisi dosao na javno uclanjenje ispred Katedrale jos ovim tvoji izjavljuju da si otisoa u Sloveniju na lijecenje pored BiH...
ma stare bi trebalo u staracke domove i mentalne bolnice, il u sumu kao nekad kad se nije imalo dovoljno hrane. mladi bi se brze dogovorili i usli u EU! a da smo gradjani europe dovoljno je pogledati globus il kartu!
jesmo jedino geografski..mentalno kulturoloski ekonomski i na svaki drugi nacin nismo..bar ne jos..mozda za 15-20 godina i to kad bi idealni uslovi bili
jesmo i mentalno i kulturno samo ne ekonomski. eto nek su hrvati, bugari, i rumuni mentalno i kulturno a mi ne :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)