Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo sto taj san traje 18 godina, iz njega se vrlo tesko probuditi, al kad se narod konacno probudi nema stajanja ni milosti za ovu bagru nacionalisticku i kapitalisticku.
Samo traziti od medjunarodne zajednice izmjenu ustava dejtonskog. Parlamentarci BiH ne mogu donositi amandmane na ustav ,jer ga nisu ni verifikovali u parlamentu BiH. Ne mozete nešto mijenjati,ako ga niste ni usvojili! Ustav FBiH je donešen 1994, a ustav BiH 1995. U ustavu BiH nigdje se ne spominju entiteti...treba uskladiti entitetske ustave sa ustavom BiH...entiteti su zamišljeni kao prelazno rješenje.
Ništa se neće desiti dok se narod ne ujedini i zajedno se izbore za svoju budućnost i budućnost njihove djece. Kad se jednom čitava Bosna digne i svi oni koji žive u njoj bez obzira koje su vjere, nacije, e tada će biti svima bolje.
Probudio se narod ,ali ce im dati anesteziju koja ce trajat naredni 20 godina :)
Kako mogu neljudi ,tražiti 'ljudska' prava. Nije ljudski peder bit'...
Nama treba vlada tehnokrata. Da se po direktivi oformi stab strucnjaka koji bi imali recimo cetiri godine vremena za udarnicko sprovodjenje reformi. Tako ima nade. Ovako... Pa za koga da glasas? Sve goli lopov, samo rotiraju jedni te isti. Sjasi Kurta da uzjasi Murta.
ZIVJELA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Pa ulazak u EU je početak nove noćne more, mada se jos iz ove nismo probudili! Ako neko misli da će nam biti bolje u EU slabo misli.
Edo Maajka porucio da su nas bebe probudile
Ne budimo naivni , kakva Evropa (EU) , to je suplja prica ba , NAMA NE TREBA EVROPA , jer oni ne zele bosnjake u evropi , oni su za ovo sve krivi da budemo realni ... Jednog dana ce se rusit deyton , a nadam se uskoro ... Samo kao RBiH opstaje nikako drugacije , ili da se svi lagano razidjemo ... Dajte hrvatima HB , Dajte srbima RS , a Bosnjacima sta ostane ,kao sto su navikli .....
HAHAHAHAHAHAAHHA...POGLEDAJTE OVO...ISUS IM SE UKAZAO NA PASIJEM SUPKU HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHHAHAHAHAHAH... http://www.index.hr/black/clanak/guzica-ovog-mopsa-stvarno-izgleda-kao-isus-je-li-ovo-dosad-najjasnija-poruka-s-neba/683264.aspx
Zalosno do cega su nas doveli,ali treba imati nadu,i zelju za promjenama,a svaki je pocetak tezak.al jednostavno moramo poduzeti nesto.
sta ovi mlate...bosanski muslimani nisu za ulazak u EU...mi smo za pripajanje turskoj ili iranu...
i onaj sejdić i finci čekaju tek tako da im oni sprovedu presudu,što se romi i židovi ne okupe pa neizađu i oni na proteste,samo čekaju gotovce,ja nijednog cige nisam vidio na protestima,ma boli me *** za njima
republika srpska = genocidna tvorevina
Ma šta mi uradili Ma šta mi govorili Ma šta mi uradili Ja sjećam se!
Ne valja. . . Stali smo opet.