Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Denis Zvizdić kada je gostovao na N1 nije mogao da se sjeti naslova svoje doktroske disertacije, i zaista neko očekuje da nas on i ovi koji su slični njemu uvedu u EU? Njima je samo bitno da ponavljaju aplikacija, agenda, aplikacija i agenda, i da klepaju lovu preko tendera.
@denijelmo kako ce se sjetiti kad mu je neko napisao kome je trebalo da zaradi 200 maraka i ko je zavrsio normalno fakultet
ali čovjek se više ne bavi naukom, zašto bi se morao sjećati?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čović nije optimističan nego LAŽOV. Zna on u koju ,,hramlje,, nikad mu nije bilo bolje (kao i svim ostalim koji su nas porobili) i baca nam ublehe. Niko sam i ništa ali kada Čović otvori usta godinama odmah kažem opet laže. KO I SVI OSTALI U OVOJ VLADI.
Ko da bi lideri EU, hajde ovaj maloumni narod sto pusi price, dopustio da lopuze, kriminalci, oni sto zene zaposljavaju jer imaju veze, cetnicke vojvode sjede za istim stolom i da su ravnopravni. I onda mislite glavom kada cemo mi u EU?
Fadil voli Audi Fadil voli BMW Fadil voli dolare Fadil voli evre Penje se na stolove voli separe nemoj biti siguran da Fadil voli tebe #FadileOprosti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok BiH uđe u EU, mi koji danas hodamo ovom zemljom nećemo biti više među živima.
...niđe veze - Bugarska i Rumunija neće biti spremni još najmanje 50 godina pa ih jope' na vrat na nos primilo - sve ti je to na bazi određeni' geo politićki' sitovacija u određenom geo politićkom trenutku...!?
Uhh kako bi ovu Mogerini punio.Ne bi slazio sa nje 3 dana.
zar ima još iko ko vjeruje našim političarima i ne vidi da su upravo oni ti koji namjerno sabotiraju reforme i EU integracije? Upravo i ovo namjerno apliciranje prije reda ima za cilj da dodatno uspori put, naruši krdibilitet drzave, a ujedno se malo i iskoristi da s enapdne opozicija koja ce sigurno biti kriva jer reforme idu sporo :).Kad će više običan i nažalost glup narod shvatiti da je EU put samo mala koju nam prodaju političari koji upravo združeno rade sve sto mogu da mi nikad ne uđemo?
ova cavka sa lijeve strane se smijesi....ko biva,dobio sam kredit za dogradnju moje kuce na kojoj sam promijenio smjer jedne rijeke...zaboli me za vas😝😝
M kakva EU crni ne bili, koga farbate??
Majko Unijo, Covic ce nas poslati u 100 tebe takvih
ko nije trazio, nije ni dobio ..
Mislim da Dragan Covic nije dobro zadovoljio ovu Federicu u krevetu pa ne moze nista jos da realizuje. Dragane moras to bolje malo s njom drugi puta kada se sretnete negdje iza cose...
kara li se sta?
Pa ima li jos neki kriminalac da nas osramoti u eu ,gori smo od svakog plemena u africi
Nemoj o plemenima u Africi, oni imaju plemenske zakone, zna se sve kako i sta ko moze raditi i svima je isto.
Oksimoron : Čović uvodi BiH u EU...ha ha ha.
Draganu ni u materi nije bilo bolje ... Audi 8 , vile ,kurve i td...
E moj dragance dok ti napravis taj treci, mi cemo postati starosjedioci Frankfurta...