Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otvorite opet goli otok! nudim se kao straza godinu bez plate ! bice nas jos!
IMALI SMO GOLI OTOK I 4 000 000 EKONOMSKIH I POLITICKIH EMIGRANATA SIROM SVIJETA.
i imali smo 51 godinu mira i dostojanstvena zivota
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja se samo pitam za 10 000 e mjesecno ti izlazis sa izjavom koja je na nivou srednjoskolca! Pa gdje bi vi u svijetu ti, Incko, .... plejada ublehasa bili ovoliko placeni i ovakav lagan posao radili da BiH nije Frankestajn drzava.
Najsmjesnije je sto sada EU moli svoje vazale da urede drzavu kakva je bila dok se visestranacki sistem nije uveo. A cijelo vrijeme govore kako je sadasnji sistem daleko bolji nego sistem prije 1991. godine.
Kako ublažava istinu. Ovdje su milijarde pokradene i oprane, sve uz podršku OHR-a, EU i međunarodne zajednice. Vi ste instalirali ove naše gulikože, sa njima ste u talu. Da stvarno hoćete normalnu državu od BiH napravili bi je već!!!
ma nemoj mi rec
eki to
Ani=ani
2000.god. Niste nam dali da gradimo auto put jer ste hrvatskoj dali velike kredite. Mars evropo
McGuffiju treba izdrkati u usta i onda ih zaliepiti selotejpom.
Da treba pustiti da nemacke firme povezane sa drzavom to rade u Bosni?
Britanci su bacili oko na Telekom.
Ono sto je ostalo od njega ...
Kada vidim ove "diplomate" koji su u BiH i koji ovdje dejstvuju podsjeca me na Zenicu prije rata kada imas propalice po srednjoj skoli ma kaze daj mu dvicu ionako ce u Zeljezari da radi, e te dvice po svjetskim skolama su sad u BiH.
Šta nam nudite u onim "smećima" od tzv "reformskih" agendi, čitaj pripremama za totalno porobljavanje, pa Vam i to malo, treba nam uzeti elektroprivrede, telecome, sve što vrijedi da budemo vaša EU kolonija, bagro birokratska? Vidimo kako je Grčka "hajrovala" od EU, vidimo ili ćemo vidjeti šta ste dobra "donijeli" vSloveniji i R Hrvatskoj, ali treba i nas do kraja uništiti i popljačkati? Prvo ste poslije rata rekli , perspektiva je u malim , eventualno srednjim preduzećima,bando EU a svoje koncerne čuvate i ne date ni pišljivo mlijeko i krompir da Vam male države , poput BiH izvezu? FUUUUJJJJ !!!
pošto ste cijelu Evropu izuzev velikih sila poput Njemačke zbog kojihste EU i osnovali porobili, doveli Grčku u dužničko ropstvo, sada i od naše sirotinje trebate i ovo što je ostalo, a što nisu popljačkali domaći političari , "popljahatI". "Dominantne firme" , hoćete reči da trebate da nam preuzmete telecome, rude, vodo/hidropotencijal, pa da nas još više do guše zadužite , a kao "brinete se o nama", bando evropeka birokratska !!!
Dobro jutro Kolumbo!
Naši zvaničnici misle da su ljudi u EU ludi i neškolovani, pa ne mogu sagledati šta oni rade, odnosno šta ne rade. Ne shvataju da su pod lupom i da im njihov javašluk neće proći. _""Vlade i parlamenti na svim nivoima imaju ključnu ulogu u vođenju procesa pristupanja. Svih 14 većih političkih stranaka i njihovi lideri su se prije osam mjeseci obavezali na socijalno-ekonomske reforme i integraciju u EU te stoga očekujemo aktivnosti u tom pravcu", zaključio je McGuffie." MCGuffie kada vi shvatite da su svi oni u vlasti zbog svojih ličnih interesa, shvatiti ćete da su se oni obavezali samo iz jednog razloga, a to je da samo njima bude dobro. Nisu oni sposobni za bilo kakve reforme, osim da izglasaju zakon po hitnom postupku i državnim službenicima i da im zbog njihove izmišljene sručnosti i pregalaštva povećaju plaće. Van pameti je u ovolikom siromaštvu naroda i države za nerad povećavati njihove plaće. To je očiti znak zloupotrebe položaja koji vrše, a na štetu države i njenih građana.
Pa ti si ta koja ne konta ovo sto on govori. Npr da drzavne firme koriste subvencije da bi opstale kao sto koriste Sa-Toplane. To isto koriste i ostala komunalna preduzeca a propadaju. Preko njih se kupuje socijalni mir. Svi vi zelite ekonomski boljitak ali ne zelite ekonomske cijene...kako ne kontate da je to usko povezano...ne moze jedno bez drugoga.