Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znamo mi to, a vidjece se vec u martu da su oni spremni, a mi nismo
A iz Njemačke samo prošli mjesec vratiše preko 600 lažnih azilanata u BH, a gdje su tu tek druge zemlje iz kojih su isto vratili... Nema više nikud, ni na more bez viza. Kako je krenulo ni u wc bez viza nećemo moći..
12% je spremno za vize, a bice i za zid, samo polako...vec ima u kladionici krst, most zid ili most, krst, zid, da se kaldis kako ce ici,a sta ti to govori? p.s. koji je kod vas veci omjer, krst pa most ili most pa krst?
Ko da ima nešto za šta je BiH spremna
@Naivni Što je tebi/meni/nama/vama toliko stalo do \"države\"??? Pa kad bi ovo bila država, svi bi živjeli 2-3 puta lošije.. Imali bi manje plate, bilo bi manje korupcije... a zaposlili bi se u Limburgu mjesecu bez štele ! Uživajte u FUFANJU ove tvorevine... i to je to ...
Moj Duljko, ništa novo nisi rekao. Budžet institucija Bosne i Hercegovine vratio se na 2008. godinu. Sa kojim snagama i sa kojim sredstvima se može postići usvajanje zakonske i druge regulative za izvoz, pa i ulazak, u EU. Znaš ti dobro ko neće u EU a, također, i ko hoće samo da se dokopa dobrih firmi (da ih što prije \"raskrčmi\") pa im EU može biti sporedna stvar. Oni su sebe i svoje obezbijedili za nardnih 100 godina. \"Nove snage\" intenzivno \"rasturaju\" BiH, samo se čudim običnim građanima/narodu zašto šute i neijemo to posmatraju !?
Šta to ima veze ? Dok je MMF-a bit će i plata ! :)
hahahahah koji naslov, ucinilo mi se da sam otvorio njuz.net
Zato su narqvno Hrvati krivi,a ne mi!Nasi politicari se ubise od posla.
kupuj domaće-kupuj srcem!.... .e.beš EU
a neće se Bosna spremiti nikada, jedino ako je spreme ovi izvana