Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god da se u BiH nada ozbiljnom članstvu u EU neka se obrati, HITNO, doktoru. Ozbiljno mislim jer ako ima još neko tako naivan i ne vidi da od toga nema ništa onda je neintilegentan ali možda ima i ozbiljnije psihičko oboljenje. Svaka kvazi vijest ili izjava naših kvazipolitičara je smišljenja da naivnima isperu ono malo mozga. Ovakve jadne i bijedne države sa prebogatim političarima ne primaju ni u pakao a ne u EU. ,,Putuj Evropo....................................Đorše Balašević,
,,Potreebno postići vidljiv naprdak......,, hahaha To znači PUTUJ EVROPO, odnosno NIKADA. Zahvalimo s svi SDA glasačicam za ovaj jad koji nas je snašao i dok smo živi nema nam spasa. Skeptici, hitno doktoru!
Ovo je suplja prica za ovu aplikaciju... mogli su je poslati prije 10 godina ako ona ne ispunjava uslove... isto kad se na konkurs prijavljujes a nemas trazene kompetencije... ali si ipak poslao prijavu
Fahro, Bakire i Dragane, samo naprijed. Bogatite se i živite kao bogovi, odnosno kao što živite već 20 godina ali svake godine sa vidnim napretkom na veću raskoš. Vas trojica ste se rodili pod sretnom zvijezdom i bolje vam je nego u majčinom stomaku. Sve vam ide na ruku a što je najvažnije vladate RETARDIRANIM NARODOM. ISKRENE ČESTITKE ZA VAŠE LIČNO BOGAĆENJE I TALASANJE OVIM JADNIM, GLUPIM, NEŠKOLOVANIM I NARODOM KOJI NE MOŽE BEZ DA GA NEKO TLAČI. EVROPO ZBOGOM ZAUVIJEK!
SAMO ODUZET NELEGALNO STEČENU IMOVINU, jer u EU nema takve I ETO TI ODMAH KREDIBILNE APLIKACIJE ! AL Čović počne odmah štucat, Mile izjavljivat da je vilu na Dedinju izdao ambasadi Izraela za ogromnu kiriju, A FAHRO NEĆE U KOALICIJU NA DRŽAVNOIM NIVOU , pa nek mogu BEZ AMNESTIJE NELEGALNO STEČENEA RADIT; A NEK ONDA ETO RADE ! :))))
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHA. Pa BAkiru ne vjeruje ni Sebija a kamoli ko drugi. CREDO na latinskom znači dostojan vjere, nemoj da bi se ZAim BAcković opet raspitivao po PArlamentu BiH šta znači KREDIBILNA a nikoga nema da mu odgovori ! Onaj Bakirov rođp bi mu svašta mogo napalamuditi, kao kredibilan je kad se u zemlju aplikantu živi UDOBNO I UGODNO !