Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se brzo okrece ploca kad ti Evropa i Ameri stegnu kravatu u liftu.. Haj da se kladimo da ce Cova postati veci borac za Bosnu i Hercegovinu nego Bakir ikada.
Čović super radi svoj posao. Put BiH ka EU može samo ako su sva 3 naroda ravnopravna a to znaći treći entitet
Ćova je jedini čovjek koji je BiH uspio pokrenuti prema EU i raditi na tomevrijedno, predano i punim svojim kapacitetom.Svaka mu čast.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Još da đikani skontaju da je ovo i njihova zemlja ! BOSNA !
@markkknopfler, haparat?
Cijela Bosna je Bosanska majmune djikanski zaostali !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovaj svakom loncu poklopac...
Da je ovaj narod normalan i ima imalo mozga u glavi ti,hrdjavi,tornjak,dodo i ostali bossovi mafijaske hobotnice koja hara ovom drzavom bi intervjue davali iza resetaka.Ali kakav narod takva i vlast i obratno,bolje nismo ni zasluzili..
molim preneseite pismo u cjelini i.ma hrv kako je pisano....mamicu vam...zato ove usrane posrane ne će ni biti
porijeklo imovine....covke...
Kaže se u vezi sa , nepismena stoko Čoviću! Daj barem otpočni kako treba, nepismena stoko Čoviću!
Drugim rijecima -Mi zelimo biti dio Europe ALI samo ako nas podrzite u podjeli BiH i insistirate na unistenju Bosanaca i Hercegovaca kako bi nase separatisticke skupinice opstale i ova drzava nestala podjeljena u paramparcad. Ako se po*akite na temelje EU to bi nam zaista bilo od velike pomoci. Zivio lobi! Zaista ne razumjem ove nase politicare i njihovo prodavanje *europejstva* - prjedlog raspada i podjele iste. Previse je cak i za odrzavanje vlastitih stolica.
ovdje se ne radi o "evropejstvu" za koje su se svojevremeno zalagali vitezovi templari, te najbolji evropski hrišćanski umovi, filozofi, umjetnici... ovdje se radi o evropi koja je pod vatikansko-katoličkim utjecajem, o trilaterali varšava--berlin--pariz, o čemu ovaj "političar" ne zna puno, ali zna da samo ako poltronski slijedi ovu struju može se nadati da će zadržati onu svoju poveću kuću, audi i ostala (nehrišćanska) ovozemaljska blaga...
@kupo Upravo sam na to i aludirala . Razumjemo se :) . Da nam bog podari pameti .
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bliži ti se prdekana radi kladioničke korupcije i još što šta.. pREDSJEDNIČE
sta se covic nesto dize kao on nesto uradio za bosnu.treba da ti budemo zahvalni zato stobsi ti od obicnog profesora postao milioner
"Konačno, i postojeće "hrvatsko pitanje u BiH" temeljeno na činjeničnoj institucionalnoj neravnopravnosti Hrvata u odnosu na druga dva konstitutivna naroda" KAKO BOKTE KAKO. Ima vas 15%, imate 1/3 clana predsjednistva, 33% u domu naroda i 33% vlasti svugdje drugo. Sa 15% stanovništva imate 33% vlasti i neravnopravni ste? Stvarno ne razumijem.
Dali u tu 1/3 člana predsjedništva ulazi Bosanac Željko Komšić što ga Hrvatima izabraše Muslimani? Pa gdje je tu ravnopravnost ako nam vi možete birati predstavnike i ako nas se preglasava.
BiH je država 3 konstutivna anroda. Ako ti se ne sviđa onda nećemu u EU ući kao država s tri entiteta nego ćemo se raspasti. Hrvati 2 mandata nisu imali predsjednika. Bošnjaci su jedini narod na svijetu koji su imali 2 predsjednika. I danas Hrvati nemaju demokraciju. Mogu birati samo Čovića. U slučaju da se kandidra drugi Hrvatski predstavnik Bošnjaci biraju. Hrvati bi trebali ali nemaju 30% u domu naroda. I trebali bi imati 30% ali nemaju u parlamentu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covicu nemas ti domovinu ti imas pokraden kapital zajedno sa Lijanovicima od iste ove Drzave
Lijanovića su izabrali Bošnjaci, a ne Hrvati
@iiii mogao ga je izabrati ko je htijeo ili hotio al lopov ostaje lopov
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
djeco, kažite hvala.
Bosnjaci da nisu nacionalisti sad bi trebali glasati za HDZ. A kazu kako nema izbora.
jaro ja bi glasao odmah al prognoza nataliteta kaze da ce rvati izumrijeti za 20god...nema tu buducnosti
@GovnoJed Ma jaro, bila je prognoza i zlatnih kasika i poklapanja jos od prije 25 godina pa nije bas da nesto ide. :) Samo ti glasaj za HDZ i pokazi da nisi nacionalist vec da samo gledas rezultate :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kako idu referendumi cova? mamu li ti poltronsku, jucer si drugacije govorio
Cekaj ....koje sada najzasluzniji za ovo? Bakir...Covic..Mile... ili Munira?
zeljka hahaha
@mirrorce ili Zeljko...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)