Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj ambasadore, za 20 godina vi niste naučili da ovdje dogovora nema i svih tih 20 godina i vi i oni ( naša vlast ) prodajete narodu muda pod bubrege i šiljite qurac na bezveznim stvarima... Ovdje funkcionira smo ono što se NAREDI i ZAPRIJETI, ali znate vi to dobro i ipak održavate status quo jer tako i vama paše .... Dosta nas ublehama yebu ovi naši, de bar vi popustite ... ! ! ! ! ! ! !
e pa vidis nesto, oni se stvarno dogovaraju i to uspjesno vise od 20 godina
Ma mi u BiH kako tako, nego dajte si vi Britanci dogovorite sa Irskom i Velsom da vam se ne odovoje... To je zoran primjer kako britanska unutarnja politika očajno loše funkcionira. I još nešto koliko ste vi primili izbjeglica, gospodo Britanci, koji ste među najodgovornijim za ovaj biblijski egzodus naroda bliskog istoka...
Fora, Englezi mole da se dogovore. Nema Evrope bez BiH
Ja sam za to da se sve bivse republike ponovo sastave u Jugoslaviju, zastite svoj poslovno ekonomski prostor, da se uvedu vize za EU drzavljane, da se vrati KPJ, da se odhebe NATO i Rusija, i da onda kazemo EU da smo se eto dogovorili. Cisto onako iz inata.
I zaboravih, i da istovremeno i odmah pocnemo razvijati atomsku bombu.
treba bosnu podijeliti na 3 dijela i nikad više neće biti problema, jer i onako ne može opstati kao jedna cjelina. na silu guranje 3 naroda ne vodi ničemu osim nekog novog rata. svako sebi i kraj priče.
Mile, treba je podijeliti na više dijelova: RS, HB i 23%. s tim što 23% treba još jednom podijeliti na 3 dijela.
Nema od toga nista... Nema dogovora samo korak naprijed nazad dva. Ne zele nam nasi dobro sto da se nadamo da ce nam neki stranci pruzit ruku al opet prije ce se i to desit nego ovo prvo
UBIJ SIPTARA SMRDLJIVA TVORA!!! siptari smrde
Vidi mu "ČARA", Edwarde pederčino jedna ! HAHAHAHAHA
Za mehanizam koordinacije su krive bošnjačke stranke SDP, DF, SDA ... koje ne žele županije, entitete i državu da donose odluke i usuglašavaju zakone vezane za EU integracije
EFIKASNE METODE MEĐUNARODNE ZAJEDNICE: Lov. Kao što je recimo uhvaćen ratni zločinac i đikan Momčilo Krajišnik.
Kako će se narod složiti sa dogovorom koji će napraviti OSOVINA ZLA. Oni misle samo na sebe i svoje interese. Kako odbraniti i prikriti ono što su jamili!
oni mole jedanput, dvaput.........a onda??
ne mozes se đikanima dogovarati ...
PODRŠKA NOVALIĆU I VLADI NA REFORMAMA! POSLIJE SVAKIH IZBORA U CENTRALI STRANKE VRŠI SE PRIMITIVNA PRODAJA DIREKTORSKIH POZICIJA TOTALNIM NEZNALICAMA I PRIMITIVCIMA ZA NOVAC U KAO NA STOČNOJ PIJACI BEZ BILO KAKVE PROVJERE ... NE TREBAJU NIKAKVE REFERENCE SAMO ULETI LOVU DVOJICI PRIMITIVACA KONOBARU I SUSJEDU KOJI SU U KADROVSKOJ I MOŽEŠ BITI DIREKTOR GDJE GOD POŽELIŠ. ''KANDIDAT'' KOJI ULETI NAJVIŠE LOVE - POSTAJE DIREKTOR. ŠTA MISLITE ODAKLE KONOBARU I SUSJEDU ONOLIKE NEKRETNINE VRIJEDNE NEKOLIKO MILIONA KM? OVA DVOJICA PRIMITIVACA ZAJEDNO SA POKOJNIM GULUMOM SU OD DRŽAVE SU NAPRAVILI PRIMITIVNU STOČNU PIJACU ....
Hajde što me nas Amerika, Englezi, odnosno cijela Evropa manta i baca naam pijesak u oči. To bi i nekako mogla podnijeti ali to što se naši političari prave da to mantane ne vide, prrave se ludi jer našim političarima baš odgovara ova politika svijeta prema nama. Uvijek imaju izgovor kako nam svijet radi ovo ili ono, narod na izdisaju a političari bogatiji od bogatije i uživaju li uživaju. Narode Bosne i Hercegovine tako prolazi svako onaj ko ne koristi mozak, davovam Bog i taj organ ali očito da Bosanac to ne umije staviti u pogon. GORI JE PRIMITIVIZAM OD FAŠIZMA A BOSNA I HERCEGOVINA SE DAVI U PRIMITIVIZMU.
Jarane, džaba moliš tj. bez tojage ništa 😊