Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bivsi borac Armije RBiH,bez posla,zene,djece,napusten od ove drzave,prije svega mafijaske SDA,pa SDP,SBiH,SBB....ranjavan,nagradjivan u ratu,ovoj zemlji sada ne mislim nista dobro niti cu misliti.Ovaj nazovi praznik je za stranacke pudlice i budzetske korisnike,a nama bez primanja ikakvog i bez posla K...c u usta,to je tako pa ljutio se ko ljutio,samo mi je krivo sto sam branio ovu drzavu trebao sam da je pljackam!!!
nisi korektan. nije domovina kriva što nam je vlast takva kakva jeste, pa narod je birao tu vlast. krivi smo mi svi jer smo dozvolili da oni dođu na vlast. navodiš SDA, SDP,SBiH,SBB, pretpostavljam da si na izborima glasao za neku od tih stranaka ili uopće nisi glasao. u svakom slučaju rezultat je isti a to je ovo što imamo danas . jad i čemer.
Slaba (lopovska) vlada je stvar izbora,a država je svetinja.I ja sam se borio za nju,a opet ću ako bude trebalo.Idemo se svi opametiti i izabrati vladu koja je poštena i sposobna , pa konačno da odahnemo od nepravde i lopovluka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Срeтaн вaм свимa Дaн држaвнoсти Бoснe и Хeрцeгoвинe. Пoздрaв из Чajничa.
Da vidimo ko će dislike na predhodni komentar staviti da detektujem nacjonaliste pogan bjelosvjetsku.
Živjeli Bošnjaci, Srbi i Hrvati naš Bosanski narod i jedinstvena Bosna i Hercegovina!
Živjeli Bošnjaci, Srbi i Hrvati i naš jugoslovenski narod i Jugoslavia
DOMOVINO U SRCU TE NOSIMO,SVUD SE TVOJIM IMENOM PONOSIMO, DOMOVNO ZEMLJO NAŠA DRAGA,TI SI NAMA LJUBAV I SNAGA.......!! Želje,pozdravi i čestitke: Ovo je specijalno za specijalca srbijanca,IDEMOO : http://www.youtube.com/watch?v=9nHO4BbLk7o
Koliko je krvi proliveno za ovu grudu zemlje, kolike su se ofanzive na njenom tlu vodile. Sram i stid da vas bude, balavci neotesano, koji se danas smijete ovom datumu. Vasi djedovi su je branili, a vi je nistite. Bosna i Hercegovina ih je sve nadzivjela - Otomana pa sve do Milosevica. Pa zar sumnjate da nece i jedan papir zvani Dayton? Sretan dan drzavnosti!
Sta briga Svetosavce i kockaste sta slavimo na nasih jedinstvenih 24%.Eno im njihovih 76% pa neka se guraju.Ako hocemo mozemo slaviti i slavu nasih pradzedova Svetog Savu.Zivjela BiH cijela iz tri dijela
Drzavo sretan ti rodjedan
Чирилицom пише дан кад су вам срби дали државност
Latinicom pise dan kad nam je tvoja mama skinula gace i poela obradjivati intimno mjesto svojim oralnim otvorom!!!
Lolo prava si poturica tako samo vi mozete lajati stoka a ne narod
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svuda se sunca rađa lijepa svaka je zemlja kao što je Bosna moja na svijetu ljepše nema. SRETAN DAN DRŽAVNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE
U inat dusmanima,ti si slobodna i ponosna !!!!!!!!! Sretan ti rodjendan majko Bosno i Hercegovino!!!!
Pitam se samo na kojim izborima su izabrani vijecnici ZAVNOBIH-a? Otkud im pravo da predstavljaju citave narode? Da li njihove odluke zaista podrazavaju volju naroda, buduci da narodi nisu na njih prenijeli svoje narodne suverenitete?
stefan nemanjic,mama ti je citala cudne bajke.
vlado.segrt kaki u tutu a ne pored nje, stoko jedna.
ljudi sretan vam Dan drzavnosti,ja sad odoh na posao pa se ako Bog da cujemo.
Genocidna tvorevina mora nestti! Sretan Dan državnosti!
Kontinuitet velikosrpske i velikohrvatske politike nije slabio ni u II svjetskom ratu.I tadašnja KPJ je bila puna kadrova i jedne i druge nacionalističke opcije.Zahvaljujući Titu i bosanskim patriotama,sačuvano je ono što sad imamo.Kontinuitet državnosti.Ovi nacionalisti su skinuli crvene dresove i obukli druge boje,ali im je cilj isti.Razbijanje jedne nam i jedine.U ovom ratu smo je odbranili i nedajmo da je uz pomoć nekih dijelova međunarodne zajednice(Rusija) opet ugrožavaju.