Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi smo mi ovce meeeeeee
@Kurton12 Šta kaže ovca ovnu kad hoće da je podpeti? Yebbi meeee
@Kurton12 voliš li meeeeeee😅 🐏🐑
Ma bravo ljudi !!! To se trazi. Dosta kuknjave. Mic po mic...To je patriotski cin. A ne pljuvati komsije i svoje ako misle drugacije.
Dobar vam dan SDA sirotinjo i SDA begovi...dze ce ko!?!Kojem stalezu pripadate? :D
ZAVEZI IZDAJNICE!!!!
@Yuppiiee necete imati priliku vise bandovati! Malo li je 30g !? Spremas li se? Vidimo se na ulici...umjesto policije pozvacemo SVE hobotnicare da izadju na ulice ! Ako i ne budete smjeli i voljni, glad ce vas natjerati ;) gasimo sve, vas prve!E L E N A!btw RS isto ide doLam ;)
Sto su se namjestile k'o danasnje cure ćiiiiizzz😂
Konačno lijepa vijest iz Bosne, kamo sreće da je više ovakih projekata.
@PanSlavic UDRUZENJE njako, provjereno levati! Potpis!
MOLIM DA SE JAVE SVI KOJI SU NAJMANJE 1.5 POD PROJEKTOM USAID-a JOS UVIJEK U POSLU!!!! Ovdje je u pitanju PRIVATNA SDA firma koja cavrlja nesretnu dijasporu na isti nacin kao sto to rade domace institucije! 40+40+20! 1 od 10 je ostala 'u poslu'! 'Dijaspora invest' je fakticki udruzenje HOBOTNICE!!!
jesu ovo bakirovi glasaci haha
jesu ovo bakirovi glasaci haha
Ko birači na dan izbora
To su nase gladne oci, u turskoj janjetina 7-8KM, kod nas mora kostati 15....
Ja mislio izgubile se jadne ovce, pa htio da se ponudim da ih ja cuvam, imam i razanj, ugalj, sve imam, nista im ne bi falilo, sve po EU standardima!
Da li sam ja jedan od rijetkih kojem kad vidi Ovce, krave, janjad bude krivo kad shvati da jedan covjek sve vrijeme hrani jednu zivotinju koja najsretnije jede sijeno i hranu i uziva samo da bi je ubili i prodali zarad novca ?
Stoku nam je Allah ostavio u amanet. Da nije, ne bi se zvala stoka nego divljač. Onda bi morali loviti svaki dan.