Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael je mašina za pranje para. Svake godine Izrael dobije 4 biliona dolara. Kad su izbori, Izrael vrati te pare u svoju agenciju AIPAC koja podmiti sve kongresmene iz obje stranke, sve zastupnike u senatu i u bijeloj kuci .. pod samo jednim uslovom da se protive politici Izreala. Od 435 kongresmena, samo je 7 glasalo za prekid vatre. Ista stvar je i sa svim medijskim kućama na zapadu.
Ne osuđujem što ste pisali, nego ne kontaju ljudi da tu Biden ne može puno. Ona židovska zvijer Netanyahu će raditi kako je zamislio i tu Ameri, sve i da žele, ne mogu ništa.
Joj da se mi o sebi ovako brinemo, gdje bi nam kraj bio..
Wow jako bitno, eto poslusat ce vas bas, imaju zacrtani cilj i dok se to ne ostvari nema stajanja, bas kao i ovdje kad je bio rat, podjelili nas na max, i onda se nastavite klati na kulturniji nacin