Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj Arnauta al se uhljebi nigdje drugo nego u nasoj majcici Svabiji!
Jedan od rijetkih koji je svojim radom i obrazovanjem zaslužio biti u diplomatiji.
za vas su svi uhljebi. kako ste samo seljasti
Uhljeb klasicni, za poziciju guzice bi dao. Primjer svega najgoreg u politici. Fuj.
Bel ga nasi idu u dzamiju.
Izgleda tek pocinje...da nije osveta zato sto lazu na afd ko zna
Čuj, bosanska džamija u Essenu?!?! Valjda je muslimanska... Da nije smješno bilo bi žalosno. Nestalo džemata u BiH, a hodža kao na traci, sve jedan za drugim iz islamskih fakulteta izlaze spremni da rade i u Njemačkoj. E, pošto je sve zauzeto u BiH sad će po Europi praviti džemate i džamije gdje ih nikad nije bilo. I čuditi se što nas mrze. Šta bih ja rekao da mi neko, bilo ko u selu počne crkvu praviti?! Iako nikog ne mrzim nebi mi ovo nimalo drago bilo.
Ali jevreji znaju da ih krscani nevole,a oni njih mrze kao i ostale nejvreje.Mada oni to neznaju.Kad njima nije stalo do krscanske palestinske djece kako ce im biti stalo do muslimanske.Sta bi tek nama uradili, jos bi nakraju njih jevreji ubjedili da smo mi muslimani razapeli Isa a.s. sina Merjemina ( Isusa sina Marijinog).Ko sto su ih ubjedili da je razapet I da je Boziji sin.Iz svoje pakosti.Do konacne pobjede .Sieg Heil
Nema hriscana u palestini...procitaj malo...
Ali sva ova desavanja zalosna u tzv. Izraelu od strane falangi koji sebe nazivaju vojskom .Ti monstrumi pobili su dijece i zena i nisu uz svu tu tehniku uspjeli zauzeti pola Gaze.To je samo za Lugera u potiljak i u kanal. Vidite kako krscani podrzavaju cioniste mada ih oni nevole.
Pa nije sad ni vazno izgleda dali je pokusana biti zapaljena i dzamija. Vec ono sto rade tzv. neonacisti, da ih Hitler vidi vjerovatni bi se prevrtao u grobu.Masu cionistickim zastavama.
Trebao si iti uciti da budeš uhljeb klošaru
Jeli pokušaj ili sto smo sinoc procitali da je zapačjeno?????
Oj reakcije, nemoj vise nikad. Umjesto da si otisao do gradonacelnika, nacelnika policije ili nekog visokorangiranog politicara i tamo radio pritisak, ti s dzematlijama na kahvu i rahat lokum. Odete u diplomatsku misiju i uspostavite diplomatske veze sa predstavnikom etaznih vlasnika.
Ma pravo da vam kažem protiv sam paljevina, neznam kako je Njemačka grad Esen odobrio gradnju džamije. Što su dolazili u njemačku, tamo se radi, vratite se vi odakle ste došli i tamo propovijedajte šta hoćete a možete ako ste istinski vjernik i u svojoj kući. Pravi vjernici obavljaju svoje dužnosti u svojoj kući. Šta bi vi po svijetu da gradite svoje vjerske objekte.
I radi ove arapske gamadi i dilera iz afrike sada mi postajemo kolateralna steta samo zato sto smo iste vjere kao i oci imbecili koji se ponasaju ko paraziti…
Samo ti žena valja..
Ublehas,samo palamudi
Ma ovo su chetnici uradili.Taman se mogu sad sakriti iza AfD.Rade to po Bosni,pa sad i u Njemackoj.
Kad vidim ko je ambasador, lagano se sramotim zašto sam se rodio uopšte u BiH.
Ambasador je dobar, pravi ambasador ali grad je kriv što je uzdao dozvolu za gradnju džamije, nek kod svoje kuće provodi običaje.