Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovom Kozaricu upala kasika u med.
Gorih logora od ujkanskih nije svijet vidio, nacisti su bili zaprepasteni usta skim zlocinima
Ko jos normalan posjecuje te logore smrti?To moze samo neki pshiopata sto bi da uci od starih majstora.On je novi majstor unistava narod finansijski preko centralne banke i preko nameta za ispis iz drzavljanstva
kokuz u farmerkama
Kemal Kozarić još jedna u nizu SDA ameba! Osuđen na najviše položaje i plaće. Odan. Država bi prpala bez njeg i takvih. Mislim narode pogledajte, Džaferović, Softić, Mahmutović, Osmanović, Salkić, Genjac - kenjac, Šemso itd i naravno Sebija koja spašava KCUS i BH zdravstvo. Bez njiha bi sve propalo jarane, dobro je pa ih imamo. Jer oni znaju šta uraditi sa 5000 - 8000 KM plaće!
Bravo ambasadore,i atašeu.
Nije belaj uhljebit se. Samo prije toga moraš obnašati neku važni funkciju 🤣😀
Iz centralne banke u ambasadu, divota :)
Bravo Kemale
Svijet je danas zaprepašten radikalnim islamistima