Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isla sa mnom skolu...Zena je Zmaj...
Bravo!
klixe, nek vas je stid. na vijest koja afirmstivno govori o malim hidroelektranama niste stavili da je u pitanju placeni oglas a ukinuli ste komentare. za koliko ste se prodali?
200 hiljada sandzaklija u Sarajevu našem živi i mi smo sa braćom podrinjcima izgradili ovaj grad,nikad ljepši nije ni bio kao sad
Eto, posle Lorda Hadžihafizbegovića još jedna iz BiH sa britanskom titulom. Mashallah!!!
Nasi uspjesni ljudi u VB, poput Baronese Helic i ove gospodje su daleko vise donjeli da se cuje za Srebrenicki genocid u svijetu, nego bilo kakav domaci diplomata.
Zato je nas lord hadzichivasbegovic kupio titulu za 20£