Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i jeste jer vecina ko ne i sve fabrike u Banja Luci i okolici izgledaju kao fabrike u Njemackoj i Japanu 1945 godine
mozda i trenutno o.kupirana BOSNJACKA ljepotica B.luka jeste i trenutno \"najcistiji\" grad ali..petokolonaska genocidna srbopravoslavna g.o.vna u njemu \"cista\" NIKAD biti nece!Taj s.mrad se ni naftom saprati ne moze..uff
Najcisti etnicki od Bosnjaka i Hrvata koje su srbi genocidasi , monstrumi i barbari ocistili, masivnim ub-istvima silovanjem i protjerivanjem iz Bosnja Luke ! S E R E M VAM SE NA SVE SRBE u Banja Luci , srpska genocidna zveri barbarije ! Sikter !